Kategórie
 
 
 
 
 

Béžové čižmy vs. jeseň 2023

Áno! Na prvý pohľad neutrálna farba, no viete ako to je?! Čo hlásia módne móla, to platí. A preto tento rok nezabudnite, že vo vašom jesennom nákupnom zozname by určite nemali chýbať aspoň jedny béžové čižmy..

Inak vedeli ste že?

Farba vzniká kombináciou bielej a teplej hnedej. Biela béžovej dodáva čistotu a hnedá zasa eleganciu. Celkovo vraj béžová farba pôsobí na človeka veľmi upokojujúco a relaxačne. Pokiaľ ju chceme kombinovať s inou farbou, máme neobmedzené možnosti, pretože pri béžových čižmách vynikne každý farebný módny kúsok. Zaujímavosťou je aj to, že niektorí módny návrhári dokonca prehlasujú, že béžová je novodobá biela.

Vyberte ten správny model a budete mať vyhraté!

Výborná správa je, že tento rok jeseň priniesla mnoho rôznorodých trendy dizajnov, takže v našom internetovom obchode www.robel.sk si budete mať určite z čoho vyberať. My sme sa na Vás poctivo pripravili a preto u nás nájdete naozaj širokú ponuku atraktívnych modelov, ktoré si Vás získajú.

Zvoliť ten správny model, však nemusí byť pre každú z nás úplne jednoduché rozhodnutie. Veľa krát sa nadchneme pre vysoké čižmy, ale napokon sa naša vízia nestretne tak úplne s realitou. Určite to dôverne poznáte! A inokedy členkovým čižmám ani nevenujeme dostatok pozornosti a práve to môže dať nášmu outfitu vo výsledku ten správny jesenný šmrnc. Každopádne je dobré vedieť, že členkové čižmy sú kombinovateľný prvok, ktorý ladí tak s džínsami ako aj v elegantnejšom prevedení so sukňou. A viete, ktorý odtieň členkových čižiem ponúka tie najrozmanitejšie variácie? Béžový predsa! Takže naša rada znie: „Béžové čižmy si určite zadovážte.“ A ak by Vám chýbala tá správna jesenná bodka, siahnite po predĺženom kabáte, či úpletovom kardigáne, ktorý dodá Vášmu outfitu chýbajúci akcent.

Medzi módnymi novinkami pre jeseň/zimu 2023 nesmú chýbať široké čižmy nad kolená. Sú veľmi obľúbené. Ďalej si svoje módne miesto našli aj čižmy so špicatou špičkou pripomínajúce divoký západ, či masívne a výrazné platformy alebo čižmy v motorkárskom štýle. Kombinácia hrubej ,,traktor“ podrážky, vysokého šnurovania a drsného dizajnu inšpirovala mnohých módnych návrhárov známych mien. Tým chceme povedať, že ani v mohutných čižmách nespravíte túto sezónu krok vedľa. Práve naopak, dodá Vášmu vzhľadu dobdrodružný módny dôraz, ktorý bude neprehliadnuteľný.

Ak by sme sa mali zamerať na farby jesene, všetci veľmi dobre vieme, že farbou roka je Viva Magenta. Je to farba, ktorá ladí s teplými aj studenými farebnými tónmi. A to znamená jediné, že béžové čižmy sú zaručene Vaša dokonalá módna voľba!

Ak ste sa rozhodli pre béžové čižmy, určite nepremeškajte našu ponuku na www.robel.sk, kde pre vás vyberáme vždy tie najtrendovejšie kúsky Vašich obľúbených značiek ako sú Tamaris, Bagatt, Rieker či Marco Tozzi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia