Kategórie
 
 
 
 
 

Blog

16.04.2024

Príchod teplých slnečných dní svedčí o jednom – čas odložiť zimné topánky do police a vytiahnuť obľúbenú jarnú a letnú obuv. Pýtate sa, aké sú trendy na rok 2024? Na módnych mólach ani tento rok nechýbali obľúbené balerínky.

Celý článok
09.04.2024

Biele tenisky by mali mať vo vašom šatníku jednoznačne špeciálne miesto. Vďaka neuveriteľnej všestrannosti ich skombinujete s rôznymi štýlmi oblečenia, nikdy nevyjdú z módy a vždy budú ikonickým kúskom. Obľúbite si ich, ak chcete dosiahnuť sofistikovaný, ale pritom nenútený štýl v obliekaní.

Celý článok
13.03.2024

Zaujíma vás, ako sa starať o obuv, ako impregnovať topánky a ako predĺžiť ich životnosť? Nebojte sa, dobrá starostlivosť o topánky vám nezaberie veľa času. A ak vďaka nej vydržia dlhšie, ešte na tom aj ušetríte. Ako na to? Tu je náš sprievodca, ktorý vám ukáže, ako sa postarať o akýkoľvek typ obuvi.

Celý článok
05.03.2024

S príchodom jari je veľmi pravdepodobné, že vás prepadne túžba osviežiť a obnoviť si váš šatník. Nezabudnite pritom ani na obuv. Stavte na poltopánky v jarnom štýle. Na jar, keď sa príroda prebúdza, je dôležité vybrať si obuv, ktorá bude nielen lahodiť oku, ale zároveň zabezpečí aj vaše pohodlie.

Celý článok
06.02.2024

Mali ste už niekedy na nohách mokré topánky? Ak áno, určite viete, ako veľmi nepríjemné to vie byť. Preto vám poradíme, ako rýchlo vysušiť topánky. Nejde totiž len o vaše pohodlie, ale aj o zachovanie hygienickosti obuvi a tiež o zabezpečenie jej dlhovekosti.

Celý článok
23.01.2024

Zrodila sa na mieste, ktoré udáva trendy do celého sveta. Značka TT. BAGATT pochádza z mekky módy – Milána a tento fakt je zrejmý v každom detaile. Nekompromisný taliansky štýl presvedčí aj Vás, že si zaslúžite nosiť to najlepšie.

Celý článok
17.01.2024

A je to tu! Máme za sebou trendy rok 2023, ktorý sa niesol v znamení nadčasovej módy. Začiatok nového roka vám preto radi spríjemníme TOP kúskami, s ktorými rozhodne zažiarite! Vyberte si z našich jedinečných čižiem, ktoré zahrejú, ale aj ochránia - ponúkame vám zimnú obuv od členkových čižiem cez zateplené čižmy na podpätku až po samotné snehule, ktoré nič neprekoná!

Celý článok
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia