Kategórie
 
 
 
 
 

Nalaďte sa na jar s novou kolekciou značky Rieker

Večerné potulky mestom, výlet do prírody či piknik v parku... Ani vy sa už neviete dočkať dní, keď vás preberú lúče slnka a v dobrej nálade vhupnete do tenisiek či poltopánok pripravená užiť si deň? Keby naše nôžky mohli rozprávať, prezradili by svoju túžbu predviesť sa po dlhej zime v ľahučkých topánkach pestrých farieb. Práve Rieker je jednou zo značiek, ktorá túto predstavu dokáže splniť dokonale. Okrem toho vždy pridá aj niečo navyše.   

Pohodlie, ktoré má štýl

Švajčiarska firma je desaťročia miláčikom nielen na domácom trhu. Tento rok si dokonca pripomína už 150. výročie svojho vzniku a nemohla ho osláviť krajšie ako tým, čo jej ide najlepšie - uvedením dokonalých topánok. Latku, ktorú si drží už aj tak poriadne vysoko, s kolekciou jar/leto ešte preskočila. Z hľadiska kvality prináša presne to, na čo sme zvyknuté a čo na jar v obchodoch všetky hľadáme. O dokonalý pocit pri chôdzi sa postarajú kvalitné kože, odľahčené materiály, mäkké stielky a extra funkcia Antistress. Okrem toho vám špeciálne podošvy tlmiace nárazy poskytnú oporu doslova na každom kroku. A potom je tu ešte pár podstatných maličkostí, ktoré k jarnej móde neodmysliteľne patria a my sme sa ich už nevedeli dočkať. Užite si festival farieb, veselých detailov a pútavých vzorov tak, ako ho vie vymyslieť len Rieker!

Nech sa lesknú

Obľúbený výrobca už tradične namiešal svieži koktail pohodlia, trendov a hravosti. To všetko v ideálnom pomere, stačí si len vybrať obľúbenú príchuť. V ponuke nechýbajú elegantné poltopánky, no ak je ležérnosť vaše druhé meno, zrejme hľadáte skôr bežné šnurovacie tenisky. O klasike sa však dá v prípade značky Rieker hovoriť len v súvislosti s tvarom. Všetko ostatné je pripravené očariť vás každým detailom, na ktorý vám padne zrak. Metalické zipsy, výrazné prešívania, lesklé pásiky, perforované časti či originálne potlače sú kúskami skladačky, ktoré tvoria dokonalé diela s ich podpisom. Na bestseller sezóny ašpirujú tenisky s dierkovanou podošvou a sviežou kombináciou baby farieb. Svoju jarnú podobu našiel aj jeden z najobľúbenejších modelov jesene – našuchovacie tenisky na platforme s ozdobným zipsom. Potešíme aj milovníčky mokasín - stále sú šik! A sklamaní nezostanú ani páni. Poltopánky so šnurovaním i bez prichádzajú túto sezónu v klasických farbách, no aj v príjemných odtieňoch krémovej, morskej zelenej či denimu. A najlepšie na tom celom je, že od spracovania materiálov až po dizajnové detaily je každá topánka vytvorená so švajčiarskou presnosťou. Ale nebudeme vás presviedčať slovami, lepšie je to pocítiť na vlastnej koži.

Zamilujte sa do života

Niečo krásne nás v tomto období dokáže prekvapiť na každom rohu, aj v predajni s obuvou. Kým príroda naplno rozvinie svoj potenciál, zájdite si na prechádzku do uličiek našich predajní, kde to už teraz hrá farbami alebo sa inšpirujte sviežim výberom jarnej obuvi v našom e-shope. Už teraz tam nájdete nové modely Rieker, ktoré sú stávkou na istotu, že na rozdiel od vás si na deň plný zážitkov vaše nohy ani len nespomenú. Jar nás všetkými zmyslami láka užívať si každý deň naplno, tak buďte pripravená!

Aby vám neušli jarné novinky od našich značiek, sledujte nás na Facebooku a Instagrame.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia