Kategórie
 
 
 
 
 

Blog

27.01.2023

Dámske čižmy sú neodmysliteľnou súčasťou ženského botníku. Ich najväčšou výhodou je, že sú veľmi univerzálne, a vy v nich tak môžete vyraziť nielen v zimných mesiacoch, ale aj v prechodnom období. A čo viac? Dajú sa kombinovať s mnohými outfitmi.

Celý článok
27.12.2022

Každoročný povianočný výpredaj na Robel.sk je súčasťou našej firmy už nejaký ten piatok. Povianočný výpredaj je skvelou voľbou ak ste na Vianoce nedostali to po čom vaše srdce túžilo. Teraz si môžete urobiť radosť sami, a to za výpredajové ceny.

Celý článok
08.12.2022

Sviatky sú už za dverami a vy stále premýšľate, čím prekvapíte mužské zastúpenie vo vašej rodine, pod stromčekom? Aj keď sa zdá, že darčeky pre mužov sú jasná voľba, nie vždy tomu tak je.  Poďte s nami za vianočnými inšpiráciami.

Celý článok
16.11.2022

Tento rok sme pre Vás pripravili opäť zostavu overených značiek a výrobcov, pridali sme však ďalšie, novinkové. Znovu sa môžete spoľahnúť na kvalitu v materiáloch, módnosť v dizajnoch a komfort v jednotlivých modeloch. Sú tu dámske čižmy na každú príležitosť!

Celý článok
14.11.2022

Pamätáte sa na svoje detstvo, na zasnežené lúky, kopce, sánky, šantenie v zime a v snehu? V otepľovačkách, kamašoch a snehuliach? Áno, zima bola síce dlhá, silná, ale zábavná a znesiteľná. Koľkokrát boli našou oporou síce nie veľmi moderné ale zato praktické snehule?

Celý článok
10.10.2022

Suchý zips je praktickým prvkom v obuvníckom priemysle, nepatrí však medzi štýlové či dizajnové skvosty. To, čo je pre jedného „topka“, pre iného v topánkach „no go“. Kde sa tento vynález vzal a oplatí sa mu venovať pozornosť

Celý článok
04.10.2022

Dve osoby s rovnakým číslom topánok nikdy nemajú nohy identické. To, čo sadne jednej nositeľke, nemusí sadnúť tej druhej. To, ako Vám tá ktorá topánka sadne, ovplyvňuje tvar Vašich nôh. Špeciálne na to vplýva šírka chodidla vpredu, v oblasti prstov (najširšie miesto), obvod nartu (priehlavku) a samozrejme aj šírka päty

Celý článok
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia