Kategórie
 
 
 
 
 

Blog

02.09.2022

V septembri nás čaká veľa vychádzok, cesty do práce a v neposlednom rade treba chodiť s deťmi do školy a do škôlky. Aby ste nápor nového školského roka zvládali „ľavou zadnou“, vyberte si kvalitnú jesennú obuv, veď pohodlné topánky sú polovica úspechu. Letné modely vymeníme za uzavreté lodičky, poltopánky, mokasíny a tenisky. 

Celý článok
30.06.2022

Máte na nohách korkové šľapky? Alebo ste si práve vyzuli sandále s korkovou podrážkou? Nebodaj ste už vyskúšali aj korkovú stielku v teniskách? Aké majú Vaše topánky, v ktorých je použitý korok, výhody? Prečo je tento materiál čoraz obľúbenejší?

Celý článok
07.06.2022

Konečne je tu jún a čas letných dní a dovoleniek! Vybehnite si do bazéna, k priehrade alebo odleťte na oddych k moru. Vystavte na obdiv svoje nohy na pláži a zatancujte si v plážovom bare – naboso alebo v štýlových šľapkách. Dámske šľapky aj tento rok ponúkajú svoje najkrajšie verzie!

Celý článok
24.05.2022

Zamilujte sa do krásnych bezoblačných dní, príďte na chuť letným búrkam! Kvalitná a dobre vyzerajúca obuv je presne to, čo Vás môže sprevádzať počas najkrajšieho obdobia roka. Obujte sa do farieb, štýlových prvkov a komfortných dizajnov.

Celý článok
02.05.2022

Nie náhodou si pri výbere topánok dávame pozor na materiál, z ktorého sú vyrobené. Naše nohy v topánkach žijú a pokiaľ si Vaše aktivity s tým ktorým materiálom „nesadnú“, môže to byť katastrofa tak pre Vaše nohy ako aj pre Vašu možno obľúbenú obuv.

Celý článok
21.04.2022

Kabelky vnímame ako nástroj, ktorý odbremení naše ruky od držania množstva vecí. Na druhej strane však nevhodne používaná kabelka môže naše ruky zaťažiť a stiahne so sebou aj krk či dokonca chrbát.

Celý článok
16.03.2022

Obúvať sa do práce, do školy, na voľný čas – to chce istú dávku nadhľadu, aby sme neprepadli rýchlym emóciám a vybrali si topánky, ktoré naozaj poslúžia. Prichádza čas vymeniť posledné členkové topánky za poltopánky, tenisky či lodičky

Celý článok
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia