Kategórie
 
 
 
 
 

Blog

09.01.2024

Ste pripravení na chladné rána, nízke teploty, mráz, sneh a ľad? Nezabúdajte, že správna zimná obuv nie je len módnym doplnkom, ale aj kľúčovým prvkom vášho pohodlia a bezpečnosti. Investujte preto do kvalitných zimných topánok. Chráňte sa pred nepriaznivým počasím, udržte si nohy v teple a pohodlí. A čo sme pre vás tento rok pripravili? Zimné topánky v našej kolekcii očaria všetkých. Presvedčte sa o tom aj vy.

Celý článok
19.12.2023

Aj praktický darček môže byť osobný, ak viete, ako na to. Z našej ponuky sme vybrali tipy na darčeky, ktoré potešia každého z rodiny. Venujte tento rok niečo naozaj hodnotné. Stavte na kvalitu a ukážte, že Vám na blízkych záleží.

Celý článok
15.12.2023

Predstavujeme vám obuv, ktorá je nielen nádherná, ale zároveň vám poskytne aj bezchybný komfort počas chôdze. Revolúciou v oblasti obuvi, ktorá prináša nielen štýl, ale aj pohodlie, sú čižmy so širokou sárou. Spojte eleganciu s pohodlím a vykročte do sveta v krásnych topánkach, v ktorých si užijete každý krok.

Celý článok
11.12.2023

Máte radi Vianoce? Užívate si ich čarovnú atmosféru? Už teraz sa tešíte na krásne chvíle, ktoré strávite so svojou rodinou a priateľmi? Neviete sa dočkať vôni vianočného korenia a ulíc rozžiarených vianočnou výzdobou? Počúvate v aute vianočné piesne a pospevujete si koledy pri pečení vianočných medovníkov? Sme radi, že si Vianoce takto užívate a ešte radšej sme, že s nami si ich môžete užiť ešte viac. Máme totiž pre vás výhodnú vianočnú zľavu. Urobte si radosť a nakúpte si kabelky, peňaženky, ruksaky, kozmetické tašky a mnohé iné doplnky za výhodné ceny.

Celý článok
28.11.2023

Hľadáte overenú klasiku, no s neopozeraným dizajnom? Alebo radšej originálny model, v ktorom zaručene vyniknete? Pripravte sa na chladné dni so značkou Regarde Le Ciel. /Naozaj si v tomto období nemusíme dokola obúvať to isté. Španielska značka Regarde Le Ciel ponúka hneď niekoľko originálnych alternatív, ale aj netradičné prevedenia klasiky.

Celý článok
31.10.2023

Do našich predajní dorazila nová kolekcia a je skutočne z čoho vyberať! Jedna z Vašich najobľúbenejších značiek opäť prináša vyšperkované topánky a krásne doplnky. Poradíme Vám, ako ich zladiť podľa módnych pravidiel tohtoročnej jesene.

Celý článok
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia