Kategórie
 
 
 
 
 

Blog

04.10.2023

Vo vzduchu ešte cítiť posledné pozdravy leta, no dni sú čoraz chladnejšie. Práve na toto obdobie sú ideálnou voľbou zateplené tenisky. Vašim nohám doprajú pohodlie a teplo, a zároveň budú štýlovou bodkou vrstveného outfitu. Vyrazte do chladných rán pripravená užiť si babie leto, ako sa patrí - s ležérnou eleganciou zabodujete v práci i vo voľnom čase.

Celý článok
10.08.2023

Toto si nemôžete nechať ujsť! Práve sme odštartovali letný výpredaj, ulovte si svoj dokonalý pár za pár už dnes! Teraz je ten ideálny čas na doplnenie Vášho letného šatníka a s našimi zľavami ušetríte bez toho, aby ste museli upustiť zo svojich nárokov. Vďaka našej letnej akcii si môžete dovoliť komfort na nohách, úsmev na perách a aj Vaša peňaženka Váš výber ocení. Akciové produkty nájdete v našich predajniach aj online.

Celý článok
21.07.2023

Koža je jedným z najušľachtilejších a najlepších materiálov pre výrobu obuvi, pretože topánkam aj nohám umožňuje možnosť "dýchať". Topánky vyrobené z kože sú navyše odolné a pohodlné. Kúpili ste si kožené lodičky a chcete ich jemne roztiahnuť, aby boli komfortnejšie? Internet je plný návodov, ako roztiahnuť rôznu koženú obuv. V našom článku sa budeme venovať téme, ako roztiahnuť lodičky a ako ich urobiť mäkkšími a pružnejšími.

Celý článok
21.07.2023

Semiš je veľmi elegantný, prírodný materiál, z ktorého sa vyrábajú bundy, nohavice, kabelky a samozrejme topánky. Na to, aby si zachoval svoj vynikajúci vzhľad je potrebné vedieť, ako vyčistiť semiš. Pozývame vás na prečítanie nášho článku, v ktorom sme zozbierali cenné rady o tom, ako ošetrovať a ako vyčistiť semišovú obuv.

Celý článok
13.07.2023

Je tu leto. Obdobie, kedy sa slnko týči na oblohe vo svojej plnej kráse takmer celý deň a lákavo svieti na vodnú hladinu. Osviežujúci zážitok vody a teplo slnka k letu samozrejme patria. Ak sa chcete pripraviť na jedinečné letné dobrodružstvo, nesmiete zabudnúť na tak dôležité veci, ako sú krém na opaľovanie, plavky a samozrejme plážovky.

Celý článok
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia