Kategórie
 
 
 
 
 

Blog

20.06.2023

Sandále a šľapky sú silným trendom leta 2023. Stačí sa pozrieť na tohtoročné kolekcie na svetových mólach. V šatníku si určite urobte miesto na módne dámske šľapky, ktoré vedia byť dokonalým šperkom pre vaše nohy. Ktoré si však vybrať? 

Celý článok
08.06.2023

Správny výber topánok na svadbu dokáže urobiť z večera nezabudnuteľný zážitok, ale aj nočnú moru. A to aj vtedy, ak ste len hosťom. V tomto článku vám preto predstavíme niekoľko úžasných tipov, ktoré vám pomôžu vybrať si ten správny pár.

Celý článok
22.05.2023

Už si nemusíte vyberať medzi eleganciou a pohodlím. Noste to, čo sa vám naozaj páči a cíťte sa pritom sama sebou. Prečo robiť kompromisy, keď môžete mať topánky so všetkým, čo žiadate. Vneste viac ladnosti do bežných dní s novou značkou obuvi pre ženy, ktoré milujú dokonalé riešenia.

Celý článok
25.04.2023

Tenisky prestali byť už niekoľko rokov spájané len so športovou obuvou a stali sa prvkom každodenného outfitu tisícok ľudí. Čo je „in“ vo svete tenisiek v roku 2023? Aké sú trendy pre známe značky v rámci obúvania tenisiek? Odpovede na otázky sa dozviete v našom článku.

Celý článok
06.04.2023

Ale áno ! Ak ráno pri otvorení okna počujete ulicou znieť zvuk podpätkov, viete že je ten správny jarný čas. Celú zimu na ne jedným očkom nakúkate a tešíte sa kedy ich už zoberiete prevetrať a konečne je to tu! Takže oprášiť lodičky milé dámy a hor sa do slnečných ulíc ! No schválne... Koľko kúskov sa nájde vo Vašom botníku?

Celý článok
29.03.2023

Určite poznáte ten pocit, keď konečne nájdete tie pravé pre vás. Ako si ich však užiť bez toho, aby ste ich nezničili hneď prvé leto? Na to existuje len jediná odpoveď – pravidelná údržba. Neviete ako nato? Tu je návod ako vyčistiť tenisky, aby vyzerali zase ako nové.

Celý článok
21.03.2023

Poznáte to - kúpili ste si nové topánky a po prvom dni nosenia ste zistili, že vás všade tlačia. Nemusíte však vešať hlavu a lúčiť sa s nimi. Existuje viacero overených spôsobov, ako roztiahnuť nové topánky. Stačí trocha trpezlivosti a čoskoro vám budú opäť sedieť ako uliate.

Celý článok
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia