Kategórie
 
 
 
 
 

Blog

16.02.2022

Nemecká značka s talianskou DNA Bugatti sa na jar 2022 pripravila v dostatočnom predstihu a my preto vieme, čo budeme nosiť! Predstavujeme Vám pánsku aj dámsku kolekciu, v korej hrá prím štýl a alternuje komfort. 

Celý článok
03.01.2022

Keďže vonku stále kraľuje pani Zima, je najlepší čas vychytať kvalitné modely čižiem a zateplených topánok, ktorých cena, rovnako ako vonkajšia teplota, postupne klesá. Na našom e-shope klesajú ceny overených modelov ako aj noviniek.

Celý článok
09.12.2021

Zatiaľ čo snehová nádielka prináša radosť deťom či lyžiarom, robí vrásky na tvárach nám všetkým ako nositeľom zimných topánok. Prečo? Pretože topánky môžu v zime premoknúť (a že to nie je nič výnimočné!) a najmä zašpiniť sa od topiaceho sa snehu.

Celý článok
06.12.2021

Šnúrky do topánok sú tu s nami odjakživa a asi len málokomu z nás napadne rozmýšľať nad tým, kde sa vlastne v našich životoch (a botníkoch) vzali. Sú jednoducho samozrejmosťou a dokonca sa podľa nich meria aj miera vyzretia v detstve.

Celý článok
07.11.2021

Tento typ topánok sa dá nosiť takmer na každú príležitosť. „Kotníky“ sa nosia do spoločnosti, na vychádzky do mesta, jednoduchšie modely so stredne vysokými podpätkami sa hodia aj do kancelárie. Členkové topánky sa výborne predávajú, pretože sú výborne kombinovateľné. Tohtoročným favoritom našich zákazníkov zostávajú béžové modely. 

Celý článok
06.11.2021

Papuče vždy boli a aj budú súčasťou nášho domáceho komfortu. Dvojnásobne to platí v zimných mesiacoch, kedy sa už po byte či po dome často nemôžeme prechádzať naboso. Počas víkendov, dovoleniek či home officov sa pohodlná obuv stáva naším parťákom.

Celý článok
05.11.2021

Kožené topánky sú ideálnymi topánkami asi pre väčšinu zákazníkov a zákazníčok. Hovorí sa, čím kvalitnejší zvršok obuvi, tým vyššia cena. Nie je však koža ako koža. Keď si podrobne prečítate info o materiálovom zložení svojho nového modelu, dozviete sa veľa zaujímavého. Čo Vám prezrádzajú piktogramy?

Celý článok
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia