Kategórie
 
 
 
 
 

5 typov topánok na prechod z jesene do zimy

Pohodlná, spoľahlivá a dobre kombinovateľná... taká je ideálna obuv na prechodné obdobie. No keďže sme ženy, čakáme od topánok aj niečo viac. A málokto dokáže naše náročné predstavy splniť tak dokonale ako práve Regarde Le Ciel.

Španielsku značku ste si obľúbili nielen preto, že spĺňa všetky atribúty kvality, ale každá topánka je umeleckým dielom. Pod jej názvom sa totiž neskrýva len popredný výrobca koženej obuvi, ale aj špičkové dizajnérske štúdio. Dokonalý cit pre štýl sa prejavuje v inovatívnych detailoch, ktoré sú jej poznávacím znamením. Overené topánky prináša vždy v originálnom prevedení, no i tento rok obohatila jesenno-zimnú kolekciu o netypické modely, ktoré Vás zaručene presvedčia, že v tomto období sa dá obuť naozaj s nápadom.

 

Aj zdravá obuv môže byť štýlová

Dni, keď zima už klope na dvere, no na čižmy to ešte nie je, prečkajú mnohé z nás v milovanej klasike – šnurovacej členkovej obuvi na nízkych podpätkoch. Univerzálny model má hneď niekoľko výhod – zladíte ho takmer ku všetkému a pre našu nohu je vhodný aj  zo zdravotného hľadiska. Podľa ortopédov je totiž najlepšie, keď je noha pri chôdzi v jemnom sklone – nie príliš, no ani nie celkom rovno. V tejto škále ponúka Regarde niekoľko typov podrážok, vrátane aktuálne najštýlovejšej masívnej. Siluetu topánky navrhuje tak, aby dokonale kopírovala stavbu ženskej nohy. O pohodlie sa postará aj zvnútra – mnohé modely sú vybavené penovými vložkami s vysokou hustotou a odpruženou pamäťou. Značka je zárukou majstrovského spracovania nielen, ak máme na mysli konštrukciu topánky, ale aj vonkajšie opracovanie kože. A tak Vás aj klasickým modelom dokáže presvedčiť, že pohodlné jesenné topánky vôbec nemusia vyzerať nudne. Hladké, lesklé, semišové, s kožušinkou či bez – nech už si vyberiete akékoľvek, tak skoro určite nebudete musieť kupovať nové. Lebo okrem prémiových koží a bezchybnej výroby je nadčasový dizajn tým, na čom si značka naozaj potrpí.

Nápaditá klasika

Ak v akomkoľvek počasí zostávate verná elegancii, pravdepodobne je v prechodnom období Vašou prvou voľbou členková obuv na podpätkoch. Aj pri tomto type topánok dbá Regarde v prvom rade na pocit pri chôdzi. Ich “kotníky“ sú posadené na hrubších podpätkoch, a tak sa ani “na vysokej nôžke” pohodlia nemusíte vzdať. Po estetickej stránke splní ich aktuálna ponuka aj tie najnáročnejšie predstavy. Obľúbený jesenný model nájdete ozdobený kovovými prackami, zipsom tiahnucim sa pozdĺž celej topánky či s jemným leopardím vzorom v čiernom prevedení. Nie náhodou sú originálne detaily poznávacím znamením Regarde. Na prácu s kožou sú skutoční majstri a topánky, ktoré vychádzajú z ich dielní sú dokončované ručne.

Elegancia s dávkou kreativity

Mnohým z vás sa k podpätkom páči aj nápadné šnurovanie, no ak hľadáte topánky, ktoré budú naozaj jedinečné aj bez výrazných prvkov, potom budú pre Vás správnou voľbou kožené čižmičky, ktoré siahajú len o niečo vyššie ako členková obuv. Tento maximálne šmrncovný model ukáže najkrajšie k romantickým midi šatám. Ak sa Vám zdá, že topánky od tohto výrobcu pôsobia výnimočne luxusne, nemýlite sa. Pri ich spracovaní totiž používajú metódy šetrné k životnému prostrediu. Koža je ošetrovaná kvalitnými krémami, ktoré ju obohacujú. Výsledkom je napríklad aj taký zvodný odtieň tmavohnedej, ktorý má práve spomínaný model a nájdete ho aj v našom e-shope.  

Tenisky na jeseň

Chladné dni sú tu, no Vám sa stále nechce odložiť športovú obuv? U nás nájdete alternatívu, ktorá zodpovedá Vášmu štýlu, no zároveň príjemne zahreje. Tenisky s kožušinkou sa núkajú ako ďalšia netypická voľba na chladné obdobie. Topánky Regarde sa okrem toho vyznačujú nezvyčajnou ľahkosťou, čo milovníčky pohodlia určite ocenia. Vyberajte z dvoch farebných prevedení.

Špecialita od Regarde Le Ciel

Ženy, ktoré preferujú španielsku značku, ich rozoznajú aj na diaľku. Topánky na postupne zúženom blokovom podpätku, s oblou špičkou, zošité z niekoľkých rôznofarebných koží sú demonštráciou všetkého, čo predstavuje Regarde Le Ciel. Špičková kvalita, pohodlie aj originálny dizajn. Všetko rovnako dôležité.    

Ak sa chystáte prechodiť do zimy v overenom modeli, táto značka Vám vždy ponúkne pridanú hodnotu. No pozor! Je celkom možné, že ich pestrý výber vo Vás neprebudí túžbu zmene. Naozaj nemusíte prečkať prvé chladné dni v jedných topánkach. Počasie nám tento rok praje, tak sa nebojte osviežiť svoj šatník krásnymi novými topánkami z kvalitných materiálov. Ako hovorí majiteľ Regarde, koža topánkam vdychuje život. Sme si istí, že ak si ich obujete, oživíte svoj štýl poriadnou dávkou španielskeho temperamentu. Kto povedal, že na jeseň sa to nesmie?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia