Kategórie
 
 
 
 
 

Sebavedomie Talianok ukryté v topánke

Preneste sa na chvíľku do historického centra prímorského mesta. Po ulici kráča žena, ktorú si všimne každý návštevník miestnych kaviarní. Má dokonalý čistý štýl a ešte niečo naviac. Sebaistý krok. Motiváciou vzniku značky TT.BAGATT je túžba presvedčiť Vás, že tou ženou môžete byť vy. Nezáleží na tom, či žijete v Miláne, inej svetovej metropole či v malom slovenskom meste. Lebo na to, aby ste sa naučili kráčať sebavedome, Vám stačí osvojiť si jedno základné pravidlo. A potom ešte obuť si pár obľúbených topánok.    

Forma sa prispôsobuje obsahu, nie naopak

Pod názvom TT. BAGATT sa skrýva dokonalá symbióza technickej presnosti a excelentného dizajnu. Ich mladistvé a vždy originálne topánky vznikajú pod záštitou švajčiarskej spoločnosti AstorMueller AG, ktorá sa stará o špičkovú výrobu. Pod ich rukami sa už viac ako 90 rokov rodia dokonalo padnúce modely najvyššej kvality. Okrem toho je značka členom spoločnosti LWG, ktorá je zárukou zodpovedného spôsobu spracúvania kože. Na trh prišla s úmyslom presvedčiť všetky ženy, aby boli samy sebou. Pretože akonáhle je základ topánky doladený do dokonalosti, prichádza na rad premyslená hra módnych detailov.

Silná a krásna

Za každou úspešnou značkou stoja ľudia, ktorí svoju prácu robia s vášňou, v tomto prípade s talianskou živelnosťou. V TT. BAGATT veria, že krása je pocit, ktorý vychádza zvnútra a žiari navonok. Preto vyrábajú na mieru ženám nielen kvalitné, ale aj krásne topánky, v ktorých sa budú cítiť dostatočne sebaisto na to, aby v každom okamihu a v každej emócii našli svoju vnútornú silu. Nie je to len značka, ale postoj. Talianska ľahkosť bytia. Byť sebavedomá v ich očiach znamená nájsť odvahu byť autentická. Preto túto sezónu nenasledujte trendy, ale voľte radšej srdcom. Zamilujte sa do sýtych farieb pravej kože, ktorá Vám poskytne pocit pohodlia a uprednostnite tichý luxus skrytý v nadčasovom štýle. Lebo to je skutočné tajomstvo pôvabu Talianok -  cítiť sa krásna je v skutočnosti to isté ako cítiť sa sebaistá.

Inšpirované vášňou pre módu

Nechajte sa aj vy túto sezónu zlákať dokonalosťou TT. BAGATT. Zvodné čižmy a módne členkové topánky ocenia ženy, ktoré presne vedia, čo chcú. Klasickú čiernu a béžovú ponuku dopĺňajú stále obľúbené odtiene hnedej. Ak sme Vás presvedčili zvoliť túto sezónu dizajn, ktorý Vás dokonalo vystihne, v ponuke nášho e-shopu hľadajte značky, ktoré vkusnými detailmi podčiarknu Váš charakter. Jednoducho povedané: Ak chcete nájsť štýl, v ktorom sa budete cítiť každý deň príjemne, prispôsobte formu obsahu. Nie naopak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia