Kategórie
 
 
 
 
 

Výpredaj zimnej obuvi 2023 je tu!

Hnedovlasá žena v bielej čiapke, hnedom kabáte a hnedých zimných rieker členkových čižmách

Členková zimná obuv pre dámy

Členková zimná obuv pre dámy predstavuje pohodlie, teplo a dokonalú ochranu proti šmyku za každého počasia. Na výber máte z rôznych variantov - od klasických členkových čižiem zo semišu až po kožené čižmy na podpätku či platforme.

Členková obuv sa hodí do chladného, vlhkého nečasu, teda zväčša na jeseň či jar, kedy sa s nimi dokonca priam až s ťažkým srdcom s príchodom leta lúčite. Patria tak k obľúbeným srdcovkám väčšiny žien, ktoré preferujú trendy obuv na každú príležitosť.

členkové čierne čižmy Bagatt

Zateplené čižmy na podpätku

Čižmy, či už sú to vysoké čižmy nad kolená alebo klasické kotníčky, v kombinácii zateplenia a podpätku dokážu priam nemožné! Sú ideálne do mrazivého, zároveň však vlhkého terénu, pričom dokonale chránia vaše nohy pred nepríjemnými situáciami vrátane chladu či vlhka.

Podpätok vám taktiež dodá potrebnú dávku sebavedomia, ktorú každá z nás potrebuje, a to najmä v zimnom období. Nenechajte preto nič na náhodu a siahnite po kvalite za super cenu, ktorá je však časovo limitovaná!

Dámske čižmy na platforme

Čižmy na platforme spájajú príjemné s užitočným - jednoducho dokonalosť! Využijete ich naozaj pri každej príležitosti, a to aj po celý deň. Platforma sa pýši priam až zdravotnými výhodami, vďaka čomu sa tak úspešne vyhnete akejkoľvek nepríjemnej bolesti či tlaku v oblasti nôh, a to aj v prípade, že budete stáť na nohách väčšinu dňa.

Rovnomerné prispôsobenie chodidla zabezpečí maximálny komfort počas nosenia, preto sú čižmy na platforme vhodné napríklad aj pre mamičky v očakávaní. Dajte zbohom otlakom ešte dnes a vyberte si zo širokej ponuky Robel, kde na vás čakajú čižmy za tie najpriaznivejšie ceny!

Snehule do krutých mrazov

Pre náročné dámy tu máme aj nesmrteľné snehule, ktoré využijete v tých najnepriaznivejších poveternostných podmienkach - či už sa vyberiete do hôr alebo na klasickú túru zasneženým lesom, snehule vám nesmú chýbať!

biele snehule robel

Odporúčame tieto značky!

Výber samotnej značky vašej zimnej obuvi rozhodne nenechávajte na náhodu! Každá značka má niečo do seba, preto vyberajte pozorne a investujte do tých pravých topánok, ktoré vám naozaj sadnú.

Členkovou obuvou vás dostanú výrobcovia, akými sú napríklad Marco Tozzi, BAGATT, Tamaris, ale aj Epica. Tak budete mať istotu, že investujete do kvality, ktorá prežije nejednu zimu!

Bohaté skúsenosti s kvalitnou výrobou čižiem, či už sa jedná o čižmy na platforme, klasickom podpätku alebo snehule, majú popredné značky, medzi ktoré neodmysliteľne patrí napríklad Calvin Klein, Dockers, Gabor či Mustang.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia