Kategórie
 
 
 
 
 

Vianoce so značkou Robel

Už je to tu. Najkrajšie sviatky roka sú za dverami a hoci najviac túžime po pokoji, neustále si lámeme hlavu nad tým, čím obdarovať najbližších, aby bol vianočný deň dokonalý. Nájsť každému ideálny darček sa zdá byť nemožné. Mal by byť praktický, aby neskončil odložený na poličke, no zároveň ušitý na mieru prijímateľovi, nech zahreje pri srdiečku. Ak práve hľadáte inšpiráciu na vianočné darčeky, pripravili sme Vám malý ťahák, čo by sa komu mohlo páčiť, no finálnu voľbu necháme na vás. Kľúčom je dokonalý výber, ktorým dáte najavo to najcennejšie – že svojim milým venujete pozornosť celý rok a viete, čo majú radi. Aj užitočný darček potom môže niesť dôležitý odkaz.

Darček pre mamu: Zaslúžiš si to najlepšie

Mamy sú tie, ktoré nielen v čase Vianoc myslia viac na radosť iných. Doprajte tej svojej odmenu v podobe veci, ktorú by si sama možno nekúpila –  krásnu kabelku, ktorá sa jej už toľko páči, no povedala si, že zatiaľ nepotrebuje novú. Elegantné čižmy či lodičky, ktoré možno nevynosí do práce, no pri výnimočnej príležitosti podčiarknu jej krásu. A priložte ručne napísaný list, v ktorom jej vyjadríte vďaku za starostlivosť a lásku.

Darček pre dcéru: Zaujíma ma Tvoj svet

Ak túžite nájsť prekvapenie, ktoré ju naozaj poteší, musíte sa nachvíľku preniesť do jej sveta. Pozrite sa, koho sleduje na sociálnych sieťach, prelistujte si časopisy, ktoré má rada. Dôležité je, nech sa darček páči jej, nie Vám. Trošku vám to zjednodušíme - horúce trendy zimy 2023 sú šnurovacie čižmy či zateplené tenisky a medzi doplnkami vedú minikabelky. Ak si predsa nie ste istá, vezmite ju do jednej z našich predajní a nechajte výber na nej. Ale bez pripomienok!😊Myslite na to, že hoci sa zakaždým nezhodnete, navždy vás bude spájať to najsilnejšie puto.

Darček pre babku a dedka: Chceme s vami tráviť čas

Čo kúpiť tým, ktorí tvrdia, že všetko majú a nič nechcú? Mäkké papuče sú klasika, ktorá pod stromčekom dokáže pobaviť a zároveň potešiť. Priložte k nim milý odkaz, napríklad niečo ako: „Tento darček si nechaj u nás, lebo Ťa tu vždy radi privítame.“ A z nudného darčeka sa razom stane neobyčajný. Chvíle strávené s blízkymi sú dnes pre každého vzácne, tak im dajte najavo, že hoci už máte vlastnú rodinu alebo vediete samostatný život, stále sú jeho dôležitou súčasťou. Lebo jediné, po čom naši starkí naozaj túžia je cítiť sa potrební a tráviť čas s deťmi a vnúčatami.

Darček pre svokru: Vyjadrujem Vám obdiv

Hoci o vzťahu medzi nevestami a svokrami existuje mnoho vtipov a niektoré z nich sú, musíme uznať, naozaj zo života, jedno sa uprieť nedá – svokra je žena, ktorá Vám vychovala manžela. A tak určite existuje mnoho vecí, ktoré si na nej vážite. Skúste porozmýšľať, čo máte na nej rada a my Vám zatiaľ tajne poradíme, že univerzálne páčivým vianočným darčekom pre ženu v zrelom veku sú nepochybne hrejivé rukavice či jemná elegantná šatka. 😊   

Darček pre kamarátku: Stretávajme sa častejšie

Je tu vždy pre Vás a Vy pre ňu. Ak hľadáte malý darček pre ženu, ktorá má vo Vašom živote veľké miesto, máme pre vás tip. Kožená peňaženka je z kategórie darčekov, ktoré nikdy nesklamú. Každú ženu určite poteší praktická štvorcová verzia, ktorá ušetrí miesto, no zároveň schová všetko potrebné. Pripíšte milé slová: „Všetky máme problém s preplnenými kabelkami, tak Ti venujem túto mini peňaženku. Možno Ti neviem pomôcť vyriešiť každý problém, no vždy sa o to budem aspoň snažiť.“ Ak sa spolu rady smejete, skúste len stručné: „Pozývaš na kávu.“ Uvidíte, že jej vyčaríte úsmev.

Darček pre manžela: Podporujem Ťa v záľubách

Jediné, čo s istotou spája mužov všetkých vekových kategórií je, že hoci Vás môžu milovať z celého srdca, potrebujú priestor pre svoj mužský svet. Nemusíte mu hneď kupovať jazdu na formule či letenku do divočiny. Verte, že aj taký užitočný darček ako topánky môže v sebe skrývať prísľub zážitkov. Ak si váš milý dá po práci rád whisky s kamarátmi, venujte mu elegantné poltopánky a balíček cigár. Ak ho srdce ťahá do hory či na ryby, vyberte mu na zimu kvalitné nubukové členkové topánky. Jednoducho povedané – ukážte mu, že máte na ňom rada aj to, na čo si občas poriadne „zafrflete“.

Darček pre otca a brata: Viem, čo máš rád

O Vianociach platí jedna pravda – kým ženy čakajú pod stromčekom milé prekvapenie či niečo osobné, muži sú orientovaní viac pragmaticky a väčšinu z nich naozaj poteší jednoduchý praktický darček. Na rozdiel od nás si nakupovanie neužívajú a správnym výberom  veci, ktorú využijú, im tento problém vyriešite. Kožený opasok, klasický pletený šál, štýlová peňaženka či pánska taška cez rameno sú darčekom pre akéhokoľvek muža, ktorým nikdy nič nepokazíte.

Všetky doplnky vrátane značky Robel kúpite teraz so zľavou až 20%, tak nakúpte pre celú rodinu na jednom mieste a venujte darček aj sama sebe – vzácny pokoj v predvianočnom zhone.

Krásne sviatky Vám želá kolektív Robel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia