Kategórie
 
 
 
 
 

Už ste videli naše módne novinky? Neprehliadnite ich!

Obuv na každú príležitosť

Prvou novinkou v našom dámskom sortimente je nepochybne obuv, bez ktorej sa (doslova) nepohnete.

Medzi naše svieže novinky patrí, samozrejme, najmä jarná obuv, ktorou sa určite vyzbrojte na nadchádzajúce teplé dni! Či už si vyberiete tenisky, členkovú obuv alebo mokasíny, s našimi novinkami rozhodne zabodujete.

Mnohé z našich zákazníčok milujú balerínky. Preto sme ich zakomponovali aj do našich TOP módnych  noviniek, vďaka čomu tak môžete spraviť radosť sebe alebo svojej kamarátke.

V jari sa rozhodne nezaobídete ani bez dokonale padnúcich espadriliek, ktoré vás budú verne sprevádzať prvými jarnými prechádzkami. Ako príklad vám predstavujeme espadrilky Jane Klein, ktoré sú vyrobené z kvalitných syntetických materiálov. Vďaka tomu sú espadrilky Jane Klein nenáročné na údržbu, zároveň sú príjemné a maximálne pohodlné pri nosení.

Naše najnovšie kúsky predstavujú značky, akými sú Tamaris, Hispanitas, Robel či Liu Jo.

Praktické tašky a kabelky

Chystáte sa na hory, nákupy alebo obyčajnú túru? V každom prípade pre vás máme riešenie v podobe tašky, kabelky, či ruksaku! Vďaka štýlovému dizajnu roka 2024 budete kráčať s módou na chrbte nech ste kdekoľvek!

Maximálna praktickosť, nadčasový dizajn ako aj bezpečnosť nielen v nepriaznivom teréne vám doprajú práve naše novinky, medzi ktoré patria tašky, kabelky, ruksaky známych značiek - Gabor, Noelia Bolger, Guess či Marco Tozzi.

Ruksaky, tašky či kabelky si u nás taktiež môžete vybrať spomedzi vyskokvalitných, veľmi obľúbených značiek, ktorými sú napríklad Rieker, Calvin Klein či Tommy Hilfiger.

Bezpečné peňaženky

Nový rok - nový trend! Predstavujeme vám nami ponúkané peňaženky vašich obľúbených značiek, ktoré sa pýšia štýlom, ale aj dokonalým dizajnom pre zachovanie maximálnej bezpečnosti obsahu vašej novej peňaženky.

Peňaženky sú zároveň dodávané v darčekových baleniach, vďaka čomu môžete obdarovať svoju kamarátku či kolegyňu skvelým darčekom vo forme peňaženky či kozmetickej taštičky z našej ponuky!

Medzi favoritky patrí peňaženka Bugatti, ktorá pôsobí elegantne, nadčasovo, no taktiež zaisťuje maximálnu bezpečnosť vašich cenností a dokladov.

Doplnky, ktoré vítajú jar

Okrem obuvi, tašiek a peňaženiek tu pre vás máme novinky v podobe ponožiek, ale aj napríklad kufrov, keďže jar so sebou prináša aj počiatky výletov a cestovania.

Tamaris ponožky sú vyrobené z vyskokvalitných a maximálne odolných materiálov, ktoré sú zároveň príjemne hrejivé, čo určite s blížiacou sa jarou oceníte. Ide predovšetkým o materiály, akými sú napríklad viskóza, polyamid či elastan.

Naše kufre značky Bugatti sú ideálne do nevyspytateľného počasia (jeseň/jar). Vďaka unisex dizajnu si kufor Bugatti zamilujú ako dámy, tak aj páni, pričom je dostupný v neutrálnej čiernej a červenej farbe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia