Kategórie
 
 
 
 
 

3 jesenné outfity k teniskám

Čo sa týka topánok, začiatok jesene znamená vždy jediné - čas odložiť všetky krásne sandále a ľahučké plážovky či espadrilky, a áno, nakoniec aj milované tenisky. No kto povedal, že ich musíte hneď vymeniť za členkovú obuv? Prvé jesenné dni nám núkajú skutočne pestrý výber topánok. V našej novej kolekcii nájdete širokú ponuku modelov ako stvorených na toto prechodné obdobie, vrátane šmrncovných tenisiek, ktoré zvládnu aj chladnejšie počasie. Bez poltopánok či mokasín sa tento rok nezaobídete, no skúste občas siahnuť po mladistvej alternatíve v podobe športovej obuvi. K ženským outfitom pôsobí nečakane sviežo. Nechajte sa túto jeseň inšpirovať štýlom jednej z Vašich obľúbených značiek, Marco Tozzi.

1. Tenisky + skinny nohavice

Máloktorá kombinácia lahodí ženským nohám tak ako úzke nohavice a pekné tenisky. Nechajte vyniknúť členky, kým ešte môžete. Zvyšok tela zahaľte do kratšieho roláku, cez ktorý si prehodíte ľahký trenčkot a dokonalý jesenný outfit je na svete! Ak nájdete odvahu na klobúk, bod navyše pre Vás!

2. Tenisky + sukňa

Kombinácia, ktorá bola kedysi zakázaným ovocím, sa dnes teší veľkej obľube. Slnečný jesenný deň je skvelou príležitosťou vyskúšať si tento vskutku originálny štýl. K midi sukni si vezmite voľnejší svetrík a ležérne si ho sčasti zastrčte za lem sukne. Obujte si tenisky, vlasy vyčešte do copu a stavíme sa, že Vám budú hádať o polovicu menej!   

3. Tenisky + široké džínsy

Športová vesta je základom jesenného šatníka a jej kombinácia s teniskami je v tomto období snáď naša najobľúbenejšia. Aj takýto obyčajný outfit však dokážete povýšiť na nesmierne štýlový, ak siahnete po modeli na platforme s podpätkom. Džínsy voľte sedemosminové, buď typu boyfriend alebo mom. Oba sú horúcim trendom sezóny a v kombinácii s podpätkami tvoria sexi kontrast. 

Ak sme Vás inšpirovali, prezrite si našu ponuku tenisiek na aktuálnu sezónu a chladné počasie Vás už nezaskočí.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia