Kategórie
 
 
 
 
 

Čižmy na platforme musíte mať

Prečo práve platforma?

Vďaka tejto špeciálnej podrážke získate pár centimetrov do výšky a váš outfit bude natoľko výrazný, že sa za vami každý otočí. Výhod topánok na platforme je však oveľa viac.

Predĺžia vám opticky nohu a vytvoria dojem štíhlejšej postavy. Chodiť sa vám bude naozaj pohodlne, pretože váha vášho tela sa rovnomerne rozloží na celú podrážku. Vybrať si môžete z rôznych dizajnov, farieb a materiálov presne také, aké sa vám najviac páčia a viete ich skombinovať s odevom, ktorý vám už visí v skrini. Budete chic, elegantná a moderná. Budete vyzerať odvážne a vďaka vyššej výške sa tak budete aj cítiť. Sebavedomie z vás bude doslova sršať.

Ako nosiť čižmy na platforme

Kúpili ste si nové čižmičky, ale neviete, ako ich skombinovať s oblečením? Máme pre vás pár tipov, ako vytvoriť naozaj módne kombinácie a outfity.

Radi nosíte nohavice? Zamerajte sa na ich správnu dĺžku. Platformu zdôraznite kratšími nohavicami. Určite ju nechcete zakryť, veď kvôli tomu ste si čižmy kúpili.

Čižmy na platforme sa hodia k biznis oblečeniu, ale aj k svetru či k šatám. Pokojne môžete experimentovať s vrstvením oblečenia a dosiahnuť tak zaujímavý a štýlový vzhľad. Nebojte sa ani farieb, ich rôznych kombinácií alebo dokonca vzorov. Pre bežné nosenie však zvoľte neutrálnejšie a pohodlnejšie modely, zatiaľ čo na večerné udalosti môžete siahnuť aj po elegantnejších a výraznejších kúskoch, ktoré sa zároveň stanú aj šperkom vášho outfitu.

Čižmičky na platforme skombinujte s džínsami, legínami a jednoduchým tričkom. Môžete ich tak pohodlne nosiť každý deň. Budú vás verne sprevádzať aj na prechádzkach prírodou. Na večer ich dolaďte šatami, sukňou a elegantnými doplnkami. Ideálne ich doplnia maxi šaty a kardigán.

Dámske čižmičky na platforme v histórii módy

Prvé čižmy na vysokej platforme sa objavili v 17. a 18. storočí v Európe. Mali čisto praktické využitie. Mužov i ženy chránili pred bahnom a vodou na ulici. Boom dámskych čižiem na vysokých platformách môžeme sledovať do 60. až 70. rokov minulého storočia. Práve vtedy sa stali ikonou módnej revolúcie. Boli symbolom odvahy a extravagancie. Preslávila ich slávna francúzska herečka Brigitte Bardot, ale aj populárna britská dievčenská skupina Spice Girls. Ich zástankyňou je aj kontroverzná hudobná ikona Lady Gaga.

Kúpte si čižmy na platforme a zažiarte

Pridajte vášmu bežnému outfitu výraz a šmrnc, ale aj napriek tomu sa cíťte pri chôdzi pohodlne a stabilne. Všetko toto dosiahnete s čižmičkami na platforme.

Môžete ich nosiť v bežný pracovný deň alebo si ich ušetriť na špeciálne príležitosti. Môžete experimentovať s kombináciami, vrstvením oblečenia, farbami, vzormi, materiálmi. Vytvoríte tak naozaj kreatívne a outfity, ktoré vás odlíšia od davu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia