Kategórie
 
 
 
 
 

Dámske čižmy: Obuv, ktorá nikdy nevyjde z módy

Kučeravá žena leží na podlahe a má obuté čierne čižmy na podpätku

Chcete zaujať? Tak zlaďte čižmy so svojim outfitom k dokonalosti. Ak sa rozhodnete pre čižmy nad kolená, môžete tak vytvoriť veľmi príťažlivý look. Ak ste skôr elegantná dáma, čižmy pod kolená budú správnou voľbou tiež.

Na podpätku alebo bez neho?

Toto je otázka, ktorú sa pýtajú mnohé z nás. Našťastie štýlové čižmy je možné nájsť aj s podpätkom či bez neho. Milé dámy, na Vás je už len rozhodnúť sa, kam s nimi nasmerujete svoje kroky a podľa toho si zvolíte odvážnejšiu či komfortnejšiu kategóriu čižiem.

Vysoký podpätok Vám predĺži nohy

Ocenili by ste, keby Vaše nohy pôsobili dlhšie? V tomto prípade Vám odporúčame čižmy na vysokom podpätku. Chcete byť sexy? Nech sa páči, obujte si ihličky a buďte neprehliadnuteľná! Ak dávate prednosť zimnej prechádzke, tak svoj pohľad budete musieť upriamiť na stabilnejšiu variantu podpätku.

GUESS DÁMSKE MÓDNE NÍZKE ČIŽMY - ČIERNE

Zostať nohami pevne na zemi

Podpätky nie sú tak celkom Vaša šálka kávy? Nič si z toho nerobte, úplne Vám rozumieme. A možnosti, ktoré čižmy budú pre Vás tie pravé, ostáva v hre stále dosť. Všimli ste si, že tento rok je veľkým hitom platforma? A práve takéto trendy čižmy na platforme si pre Vás pripravili značky Tamaris či Bugatti.

CAPRICE DÁMSKE ZIMNÉ ČIŽMY NA ZIPS - HNEDÉ

Aký materiál je ten naj?

Ste zvedavé, či musíte investovať do kože alebo sa môžete spoľahnúť aj na syntetický materiál? Odpoveď je veľmi jednoduchá, pokiaľ budú čižmy Váš každodenný spoločník, je lepšie investovať do kože. Prírodná koža je bez pochýb zárukou kvality a zvládne s Vami nejednu sezónu. Ak sú čižmy pre Vás módnou záležitosťou a chcete si len spestriť svoj botník, môžete siahnuť aj po lacnejších. Ani v jednom prípade však nezabúdajte na to, že o čižmy sa treba starať, impregnovať, či odstraňovať nečistoty, čím predlžjete ich životnosť.

Čižmy nad kolená sú IN

Veľmi obľúbenou variantou, sú čižmy nad kolená. Nejedna celebrita podľahla tomuto trendu. Opäť tu máme na výber – na podpätku, či bez neho a pestré materiálové prevedenia. Fandíte streetwear looku? V tom prípade si oblečte obľúbený oversize sveter a obujte si k tomu vysoké čižmy nad kolená a outfit bude dokonalý! Ste elegantná dáma a sako je Váš „must-have“ kúsok, smelo si obujte vysoké čižmy a budete neodolateľná.

AKCIA BAGATT DÁMSKE MÓDNE ČIŽMY - ČIERNE

Vsaďte na členkovú obuv

Eso v rukáve a na nohách máte aj s členkovými topánkami! Keď si ich raz obľúbite, nechcete sa ich vzdať. Okrem toho módne trendy hovoria jasnou rečou, môžete sa o tom presvedčiť na Instagrame, Facebooku či TikToku! V dnešnej dobe nájdete veľa rôznych druhov, farebných prevedení, s dôrazom na klasiku či extravaganciu. Je len na Vás, aký typ sa stane Vašou zimnou srdcovkou.

MARCO TOZZI DÁMSKE ŠTÝLOVÉ ČLENKOVÉ ČIŽMY NA ZIPS - BÉŽOVÉ

Aktuálne sú najviac štýlové šnurovacie členkáče, ktoré výborne ladia s džínsami. Milé dámy, avšak nebojme sa experimentovať, veď dnešná doba víta nápady! Všeobecne vzaté, členkáče sa skvele hodia k šatom, sukni, takže stačí si vybrať správny odtieň siloniek, šmrncovnú kabelku a trendy look je na svete!

Viete prečo sú dámske čižmy neodmysliteľnou súčasťou ženského botníku? Pretože ich obrovskou výhodou je, že sú univerzálne a absolútne kompatibilné s akýmkľvek Vašim outfitom či je jeseň alebo zima. Čižmy sú skrátka prima!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia