Kategórie
 
 
 
 
 

Dokonalý jesenný štýl s Tamaris

Vždy šmrncovné a šik – také sú modely Tamaris, ktoré výnimočne lahodia ženským nohám. Našu sezónnu ponuku každoročne obohatí nemecká značka o nové štýly, ktoré dokonalo sedia k aktuálnym trendom. Stihli ste už svoj šatník naladiť na jesennú nôtu? Ak nie, prinášame Vám hneď niekoľko inšpirácií, ako nespraviť krok vedľa. Legendy hovoria, že v topánkach Tamaris sa Vám to určite nestane.

Pestré kombinácie

To, čo by Vám pred pár rokmi neprešlo ani náhodou, je dnes považované za záležitosť vysokej módy. Ženy všetkých vekových kategórií s obľubou kombinujú eleganciu s uvoľneným štýlom. Tie, ktoré rady podčiarknu svoj ženský pôvab sukňami či šatami, si k nim dnes pokojne obujú topánky na masívnych platformách a s výraznými podošvami. Zástankyne tenisiek zas dopĺňajú pohodlné outfity jedným formálnym kúskom, napríklad sakom či luxusnou kabelkou. Nech už patríte ku ktorejkoľvek skupine, stavíme sa, že v množstve doplnkov a topánok si aj vy nájdete svojich favoritov práve so štítkom, na ktorom je nápis Tamaris.

Ako ich kombinovať k širokým nohaviciam?

Tohtoročnú jeseň ovládli široké nohavice a džínsy, a to vo všetkých dĺžkach a odtieňoch. Možno aj Vám už nejaké padli do oka, lenže potom prišla otázka – čo si k nim obuť? Tamaris má hneď niekoľko odpovedí. K dlhým nohaviciam sa pýtajú poltopánky na vysokom podpätku, ktoré ste si, mimochodom, túto sezónu nesmierne obľúbili. Hnedé, čierne, na šnurovanie, s prackou... vyberte si z pestrých dizajnov to pravé pre Vás. Dĺžka nohavíc po členky sa môže zdať do jesenného počasia nepraktická, no ak si k nim obujete tenisky na trendovej tvarovanej podrážke, verte nám, že sa Vám zapáčia. Elegantné kulotky pod kolená zas krásne ukážu k členkovým topánkam na hrubom podpätku.

Tip: Čo tak ich doplniť sexi pančuškami? V našej ponuke nájdete hneď niekoľko vzorov.

Sýte farby

Hoci počas chladných dní automaticky inklinujeme k zemitým farbám, tohtoročná kolekcia topánok je obohatená o modely, ktoré ponúkajú krásne odtiene sýtych farieb, ako je burgundy či novinka sezóny – polnočná modrá. Jeseň má byť predsa žiarivá a ponuka topánok nikdy nebola taká odvážna! Tak odhoďte zábrany a noste konečne topánky, ktoré sa Vám naozaj páčia. 

Perleť a lesk

Snáď sme Vás už presvedčili, že túto sezónu móda určite nebude nuda. No ak chcete naozaj zažiariť, a to doslova, rozhodnite sa pre čoraz žiadanejšie lesklé materiály či topánky s perleťovými odleskmi... Možno sa tento rok stanú Vašou srdcovou voľbou metalické tenisky. Teploty klesajú stále viac, tak neváhajte pridlho a nájdite svoje nové jesenné topánky, napríklad aj v ponuke Tamaris.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia