Kategórie
 
 
 
 
 

ETIMEĒ - nová značka pre ženy, ktoré vyžadujú viac

Také rána poznáme všetky – budík hlási začiatok dlhého dňa, a tak najprv vybavíme všetko, čo treba a potom za pár minút doladíme mejkap, vlasy a natiahneme si pekné šaty. Doťukla by to efektná bodka v podobe elegantných lodičiek či sexi sandálkov, no v rutine rýchlych rán aj tak volíme pre nohy príjemnejšiu alternatívu - komfortné topánky, ktoré zvládnu náš každodenný zhon. A tie krásne topánky, čo už rok obzeráme vo vlastnom šatníku ako v reklame, odkladáme „na lepšiu príležitosť“. No kto povedal, že krásne topánky nemôžu byť zároveň pohodlné? Aj pri vybavovaní bežných povinností si zaslúžite cítiť sa žensky. A vôbec - prečo robiť kompromisy, keď môžete mať topánky, ktoré splnia všetko, čo žiadate.

Novinka ušitá na mieru Vašim potrebám

Po rokoch výberu toho najlepšieho zo svetovej ponuky prémiových značiek sme Vám túžili priniesť niečo nové - topánky, ktoré spĺňajú naše štandardy z hľadiska komfortu a dizajnu, no zároveň majú efektné detaily, vďaka ktorým si ich zamilujete. A tak vzniklo ETIMEĒ - elegantné doplnky na každý deň s dizajnom ako zo svetových mól. Značka hodná rozhodnutia ženy, ktorá vie, čo chce.

Topánky ako manifest súčasných žien

Ženy, ktoré dnes v móde udávajú smer, hlásia návrat elegancie do bežných dní. Dobre však vieme, že skutočný štýl nie je len o dokonalom dizajne, ale najmä o pocite. Za osudovú ženu - skutočnú femme fatale, bola odjakživa považovaná tá, ktorá robí v živote správne rozhodnutia, módu nevynímajúc. Vyberať múdro dnes znamená investovať do vecí, ktoré budete nosiť rada a vydržia vám viac ako jednu sezónu. Veď ak robíme v živote tie správne rozhodnutia, aj luxus sa stáva dosiahnuteľný. A dnes už naozaj nie je in mať šatník plný topánok. So značkou ETIMEĒ pribudla do našej ponuky dokonalá ponuka univerzálnych nadčasových kúskov, s ktorými zažiarite na letnej oslave, a zároveň ich bez problémov zladíte na bežný deň v práci. Basic topánky z kvalitných materiálov Vám vydržia niekoľko sezón, hoci si budú pamätať aj Vaše náročnejšie dni. Nekopírujú slepo najnovšie trendy, ale ponúkajú umelecký motív, ktorý dokonale vystihne Vašu osobnosť. Veď práve maličkosti sú to, čo tvorí skutočnú hodnotu. A to platí nielen v móde, ale aj v živote.

Elegancia s detailom

Každá z nás chce vyzerať dokonalo za každých okolností, no zároveň potrebujeme obuv, ktorá zvládne viac ako chôdzu po móle či pózy do objektívu. S ETIMEĒ sú štýlové dizajny konečne dostupné aj pre skutočné ženy. Či už ste pracujúca študentka, vydatá manažérka alebo mamička na materskej, ktorá si chce občas pripomenúť, aké to je sa niekam „nahodiť“… nech už zastávate v živote akékoľvek roly, vieme, aké náročné je zladiť ich tak, aby ste sa pri tom cítili sama sebou, a zároveň výnimočne.

Konečne dokonalá jarná topánka

Práve jar a s ňou väčšie množstvo slnečných dní núkajú viac príležitostí ukázať v móde našu ženskosť. Tak neváhajte vyzdvihnúť všetko, čo je na Vás krásne ešte skôr, ako príde leto a s ním pohodlnejšie sandálky či šľapky. Že Vám na jar stačia jedny lodičky v neutrálnom odtieni? Áno, máte pravdu. Ale, ak máte cit pre jedinečný štýl, vášeň pre umenie alebo len chuť skúsiť niečo viac, prezrite si ponuku ETIMEĒ pre jar/leto 2023 plnú luxusných motívov a hravých detailov. Lebo si zaslúžite cítiť sa dobre každý deň. Tak nečakajte na špeciálne príležitosti a spravte vy sama z bežného dňa výnimočný.   

Nezabudnite nám ukázať, akú pridanú hodnotu ste topánkam ETIMEĒ dali vy. :) Označte nás na sociálnych sieťach @etimee.shoes

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia