Kategórie
 
 
 
 
 

Jar prichádza s Bugatti

Už len pár týždňov nás delí od času, kedy sa príroda začne obliekať do jari a prezuje sa do pohodlných a ľahkých topánok. Napriek tomu, že plne oceňujeme krásy zimy a zimnej obuvi, jarné kolekcie vítame s otvorenou náručou a tešíme sa na novinky, ktoré prinesú. Nemecká značka s talianskou DNA Bugatti sa na jar 2022 pripravila v dostatočnom predstihu a my preto vieme, čo budeme nosiť! Predstavujeme Vám pánsku aj dámsku kolekciu, v ktorej hlavným hrdinom je štýl a komfort príde ako plnohodnotný komparz.  

Pánska jarná kolekcia vsádza na overené farby aj materiály. Tenisky a poltopánky dostali viac modrej, hnedá, šedá a čierna boli vycibrené do dokonalých kombinácií. Bugatti prichádza aj so športovejšou obuvou, ktorá je ako stvorená na aktívne, ale počasím premenlivé, jarné dni. Členkové topánky majú ešte zateplenie, takže prechod do novej sezóny nebude ani v nepriaznivej klíme problémový. Klíma ako taká je v obuvi Bugatti dôležitá. Preto sa medzi novými modelmi objavujú tie so štruktúrou B-Tex, tex-membránou, ktorá sa pýši vodoodpudivosťou. B-Clima je ďalšia technológia, ktorá prináša plus do moderných dizajnových zvrškov. B-Clima znamená pre zákazníka priedušnosť materiálu, kedy topánky odolávajú nepriaznivým vplyvom zvonka, zároveň však odvádzajú nechcenú vlhkosť zvnútra. Ortholite Insock prináša okrem priedušnosti aj ľahkosť materiálu.

Bugatti kombinuje klasiku s novinkami

Štýlovo pánske Bugatti vsádzajú na obľúbenú klasiku v podobe šnurovacích modelov, čoraz viac sa však presadzuje aj flexi zapínanie slip-on. Spoločenskú obuv usádza na klinovú podrážku, hybridné tenisky majú nové podrážky, využiteľné najmä, keď sa vyčasí. Keď už budú teplejšie dni na dosah, v ponuke sú aj jednoduchšie tenisky s „ponožkovou“ konštrukciou, odľahčenými podošvami Genial Light a vegánske zvršky, spracované bez chrómu.

Bugatti dáva pečať v podobe svojho loga na mix materiálov, dizajny typu „used look“ (vzhľad používané- opotrebované), nové embosované vzory a hru s tieňmi. Páni, nájdite svoj mestský alebo športový look! Ostatná kolekcia Bugatti spája klasiku s novinkami a obuje Vás na každú príležitosť.

    

Dámska kolekcia je tvorená decentnou farebnou škálou, ktorej už klasicky dominuje kombinácia a súhra bielej, béžovej a zlatej. Absolútne ľahko kombinovateľné modely tenisiek očaria milovníčky predvídateľnej módnej línie, ktorú však možno docieliť len s dôrazom na detail. Na detailoch si Bugatti dáva záležať. Dizajnéri šperkujú voľnočasovú obuv do podoby, v ktorej získava eleganciu aj tam, kde by ste to nečakali. Preto si svoje nové tenisky hrdo obujte k šatám a k sukni! Dodáte svojmu outfitu módnosť bez zbytočnej škrobenosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia