Kategórie
 
 
 
 
 

Kabelky ako darček pod stromček? Skvelý nápad!

Napriek tomu, že sa nám obchodné reťazce snažia votrieť do vianočných nákupov už v septembri, až v decembri je ten najlepší čas vybrať tie najkrajšie darčeky pre našich blízkych. Už ste našli ten správny darček pod stromček? Ani tentoraz Vás nenecháme v štichu a ako odborníci na skvelú obuv a doplnky Vám prezradíme, ako na to. Špeciálne na Vianoce máme bohatú nádielku doplnkov pre dámy aj pánov. Nákup Vám uľahčujeme pravidelnými zľavami, je čas mrknúť sa na to!

Kabelky Tamaris, Bugatti, Noelia Bolger – ktorá si Vás získa?

Kabelky treba vyberať s citom a ak nemajú byť priamo pre Vás, zamyslite sa nad želaniami potenciálnej nositeľky alebo nositeľa (áno, máme aj kvalitné pánske tašky!). Každá značka prináša kus svojej módnej vízie, ktorá bude tá správna? Kabelky Tamaris dopĺňajú každý formálny ale aj ležerny voľnočasový outfit. Dizajny so známym logom na Vás čakajú v tradičných kabelkách do ruky, crossbody kabelkách a samozrejme na shopper taškách. Tamaris cíti modernú ženu a prinesie Vám model ku klasickým šatám ako aj k blúzke s džínsami. Tamaris využijete skrátka vždy a všade!

Geniálny dizajnový nápad a kabelky, ktoré každej elegantnej žene pristanú – Bugatti. Čierna, béžová a olivová – to sú farby tejto sezóny, či už hľadáte kabelku do ruky alebo praktickú tašku na notebook. Bugatti je skrátka štýl. Váš štýl.

Kvalitná kožená kabelka prichádza v prevedeniach Picard Noelia Bolger. Toto je darček, ktorý sa neodmieta! Potešte svoje manželky, partnerky, mamy, sestry a dcéry krásou, ktorú má len pravá koža. Ku kabelke Vám ponúkneme aj peňaženky týchto značiek, nech je nádielka dokonalá!

Kabelky Gabor lahodia každému oku, so štýlovou kabelkou Rieker môžete pokojne pridať v kroku, Nobo prinesie extravagancie trochu....

Darček v podobe peňaženky?

Ku každej kabelke možno nájsť ideálnu peňaženku. Je škoda obmedziť sa len na nosenie jednej. Darček v podobe štýlového kúsku v žiarivej farbe a príjemnom materiáli bude na svete, ak si prezriete ponuky v značkách Bugatti, Noelia Bolger, Gabor či Tommy Hilfiger. Hovorí sa, že pekná peňaženka priťahuje peniaze a podľa feng-šuej ak zostávate pri starej či poškodenej, peniaze Vám naopak utekajú. Nie je toto dosť dobrý dôvod na to, aby Vám Ježiško priniesol ten správny darček?

Páni nemôžu prísť skrátka!

Ak sa Vám nedarí vybrať ďalší praktický darček pre muža, aj s tým Vám poradíme. Nakúpte kvalitné a štýlové doplnky Bugatti, ktoré každú mužskú polovičku potešia. Výborne vyzerajúce peňaženky, šikovné púzdra na kreditné karty (počuli ste už o technológii RFID, ktorá bráni krádeži Vašich dát?) a v neposlednom rade užitočné crossbody tašky. U nás nájdete to pravé od ponožiek po cestovné kufre!

Najväčšia radosť je tá, ktorá sa dá zdieľať. Veríme, že pri rozbaľovaní tohtoročných vianočných darčekov tomu tak bude. Želáme Vám, aby sa radosť z nakupovania pretavila do radosti z obdarúvania!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia