Kategórie
 
 
 
 
 

Najlepší vianočný darček pre muža?

Chcete kúpiť darček pre manžela, otca, brata či svokra a nič Vás nenapadá? Prinášame Vám 7 dokonalých darčekov, ktorými potešíte každého muža, ktorého túžite na Vianoce obdarovať.

1. Pánske zimné topánky, hrejivé i štýlové

Aj keď zimy a snehu je každým rokom menej, nohy potrebujú byť v teple a suchu. Preto darčekom pre poriadneho chlapa môžu byť kvalitné pánske zimné topánky. Je to investícia, ktorá sa nestratí. Takže darček by sme mali, okrem toho príjemným bonusom je fakt, že krabica od topánok sa balí do vianočného papiera takpovediac sama. Ak máte obavu, že netrafíte veľkosť, naša veľkostná tabuľka je pripravená vám pomôcť. U nás máte širokú ponuku pánskych zimných topánok. Vybrať si môžete z členkovej obuvi, čižiem známych značiek ako Bugatti, Mustang, Rieker, Gant a mnoho ďalších.

Pánske zimné topánky s vianočným pozadím

Ak sa však necítite na kúpu obuvi, pánskymi doplnkami tiež nič nepokazíte.

2. Prakticky zbalený ruksakom

Pánske ruksaky sú pragmatickou záležitosťou každého muža, či už do práce alebo na výlet. Vždy sa zíde! Najviac našich ruksakov je zastúpených obľúbenou pánskou značkou Bugatti. Každý kto hľadá komfort a štýl zabalený do praktického prevedenia, ocení tento doplnok. Netreba zabúdať, že ruksak je ideálnou voľbou pre chrbát a dobrou alternatívou aktovky.

3. Crossbody nielen ženská záležitosť

Crossbody tašky už dávno nie sú len pre dámy. Vkusná pánska taška menších rozmerov je vyhľadávaným darčekom pre pánov. Odbremení vrecká, postará sa o peňaženku a doladí outfit k dokonalosti. Pestrý výber našich značiek vás nasmeruje a inšpiruje, čo bude to „pravé orechové“ pre vášho muža.

Pánska čierna crosbody taška Bugatti s vianočným pozadím

4. Kožený opasok

Kožená kvalita, zmysel pre detail, módne odtiene, to je náš ďalší tip pre vás. Kožený pánsky opasok! V exkluzívnom balení je pripravený potešiť každého pána elegána i milovníka džínsov. Súhlasíte s nami?

Visiace kožené opasky rôznych farieb s vianočným pozadím

Sofistikovaný look a netradičný darček? Objavte našu ponuku kvalitných pánskych trakov.

5. Aktovky

Práve ste si spomenuli, že jeho pracovná aktovka je už v žalostnom stave a vy sa na ňu nedokážete ďalej pozerať? V tom prípade, nemáte za čo! Dokonalý nápad na dokonalý darček je na svete a na našom e-shope ho ľahko nájdete.

Čierna pánska aktovka s vianočným pozadím

6. Vianočná klasika

Reč nie je o ničom inom ako o ponožkách. Miluje ich otec, dedo, brat, jednoducho každý ich potrebuje a má ich vlastne rád. Ak mužovi chcete darovať ponožky, ktoré ponosí nie iba vo vianočný čas, vaša voľba by mala smerovať ku klasickým farbám s malým množstvom vzorov.

Pánske ponožky Bugatti v čiernom troj balení s vianočným pozadím

7. Pánske peňaženky

Štandardná výbava moderného muža – pánska peňaženka! Je to dôležitá vec, chráni peniaze a doklady. Zároveň o mužovi,  ktorý ju vlastní, veľa prezrádza. Preto by mala byť v reprezentatívnom stave. Veľmi dobre však vieme, že peňaženka je neustále po ruke a rýchlejšie sa opotrebováva. Teraz je tá pravá chvíľa vianočná, nahliadnite do našej ponuky peňaženiek a podčiarknite jeho štýlovosť a eleganciu.  

Pánske peňaženky Bugatti položené na drevennej stoličke

Tak čo, milé dámy, inšpirovali sme Vás darčekmi pre mužov?

Majte dokonalé Vianoce!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia