Kategórie
 
 
 
 
 

Obujte sa do farieb jesene

Lodičky pre jesenné dni

Tohtoročná jesenná sezóna kladie dôraz na teplé odtiene. Do vášho outfitu prinesú tú pravú atmosféru jesene, tóny hrdze a odtiene okru. Nezabudnite ani na pastelové farby, ktoré môžu byť nečakaným osviežením. Myslite však na to, aby boli vaše topánky nielen štýlové, ale aj praktické. Na jeseň sú ako stvorené materiály typu koža a semiš. Dodajú vašim lodičkám luxusný vzhľad, ale zároveň vašu nohu ochránia pred chladným počasím. Odporúčame aj rôzne vode odolné materiály, vďaka ktorým vaše nohy zostanú suché, aj počas nepriaznivého počasia.

Prečo sa aj na jeseň obuť do lodičiek?

Jednou z najúžasnejších vecí na lodičkách je ich všestrannosť. Môžete si ich obuť k rôznym štýlom oblečenia. Pre neformálny deň v meste ich skombinujte s džínsami a s voľným svetrom. Ak hľadáte niečo elegantné, napríklad na večerné rande, obujte si lodičky na vysokom podpätku s krásnymi šatami.

Štýlové poltopánky

Aj poltopánky u nás v túto módnu sezónu nájdete v nových farbách a vzoroch. Poobzerajte sa po odtieňoch zelenej, hnedej a modrej, ktoré sa môžu spájať aj s jemnými textúrami tkaniny alebo s vzorom drobných kvetín. Ak však túžite po niečom nápadnejšom, môžete vyskúšať aj vzory s rôznymi geometrickými tvarmi alebo s etnickým motívom, ktorý urobí z vašich poltopánok skutočný módny doplnok.

Na aké príležitosti sú poltopánky vhodné?

Poltopánky sú dokonalým spojením pohodlia a štýlu. Sú alternatívou k teniskám, ale môžete ich zladiť aj s elegantnými nohavicami. Jesenné počasie však môže byť nepredvídateľné, preto by ste aj pri poltopánkach mali uprednostniť materiály, ktoré mu dokážu odolávať. Najvhodnejšia je kombinácia kože, gumy alebo prírodného kaučuku. Tieto materiály zabezpečia, že vaše nohy zostanú v suchu a v teple.

Pohodlné mokasíny

S príchodom tohtoročnej jesene sa môžete presvedčiť aj o nadčasovosti mokasín. Mokasíny sú totiž pohodlné a vzdušné, ale pritom majú určitý prvok elegancie, ktorý je pre jeseň typický. Ak ste ich fanúšikom, teraz je tá ideálna príležitosť, aby ste si zaobstarali nové v trendy farbách. Klasické hnedé a čierne mokasíny sú na scéne stále. V našej ponuke však nájdete aj kúsky v teplých odtieňoch, elegantné bordové alebo dokonca pastelové. Jeseň je ako stvorená na experimentovanie a na vytváranie jedinečných kombinácií.

Prečo sú mokasíny stále v móde?

Hoci mokasíny nie sú žiadnou novinkou, neznamená to, že sa nemôžu prispôsobiť modernému vkusu dnešnej doby. Zachovávajú si svoj klasický vzhľad a charakter, ktorý ich robí univerzálnou voľbou pre všetky generácie. Na druhej strane, módni návrhári neustále pridávajú do najnovších modelov mokasín zaujímavé materiály, vzory a detaily, vďaka ktorým sa stávajú extra zaujímavými.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia