Kategórie
 
 
 
 
 

Predali sme 1 milión párov. Ďakujeme.

Bolo to v dobe, keď v meste Partizánske ešte fungovali preslávené Závody 29. augusta - ZDA. Pracoval v nich aj náš otec a keď jedného dňa priniesol domov obrovské kufre, boli sme s bratom zvedaví, čo v nich je. Asi už vtedy sme nepatrne vykročili na cestu, ktorá nás doviedla k viac ako miliónu predaných párov topánok. A tak som sa zamyslel nad tým, čomu vďačíme za to, že ste si nás rokmi tak obľúbili.  

Topánky z Baťovian 

Hneď v úvode treba povedať, že sme sa narodili v správnom meste. Vďaka svojej histórii sú niekdajšie Baťovany napriek premenovaniu dodnes známe ako mesto topánok. Slováci si jednoducho zvykli, že tu vždy zoženú kvalitnú obuv. Tak prečo im to brať. Ako obuvník dobre viem, že také niečo nevybudujete zo dňa na deň. Hoci aj v príbehu nášho mesta politika zamiešala karty, ctíme si tradície a s rešpektom k Baťovmu odkazu veríme, že stále je na čom stavať. Hoci časy sa menia a technológie napredujú míľovými krokmi, jedinečné postupy v zavádzaní inovácií a tradícia kvality zostávajú našimi piliermi.  

Rodinný biznis 

Keď sa v práci stretáva rodina, má to jednu obrovskú výhodu - akýmkoľvek zmenám na trhu sa dokážeme prispôsobiť oveľa rýchlejšie. Ak si o 7. ráno odsúhlasíme nejaký krok, o 9. sa už realizuje. Takto sme začali fungovať v roku 2008, keď som spoločnosť prebral spoločne so svojím otcom. Predtým som študoval v zahraničí, no napokon som sa rozhodol vrátiť ku koreňom a zostať žiť a pracovať na Slovensku. Dnes už si trúfnem povedať, že po rokoch skúseností máme „nos“ na kvalitu a vycibrený cit pre dizajn.  

Dokonalý výber           

Ročne navštívime niekoľko desiatok obuvníckych veľtrhov, kde sa zíde ponuka aktuálnych trendov i klasických modelov. Vždy sa snažíme hľadať zlatý stred. Každý trh vyžaduje niečo iné a slovenská nátura je v mojich očiach niekde medzi talianskou eleganciou a nemeckou kvalitou. Na začiatku nášho podnikania preto hneď v úvode stálo rozhodnutie priniesť do našich miest ponuku svetových značiek ušitú presne podľa tunajších predstáv. Náš otec pracoval kedysi pre známu nemeckú značku Rieker, ktorá je dodnes našim stabilným partnerom. Okrem nej aj Gabor, Högl, Bugatti či Tamaris a mnohé iné. Noví zákazníci, ktorí k nám prichádzajú, nám však nedovolia  „zaspať na vavrínoch“. Aby sme ulahodili ich vkusu, ponuku pravidelne rozširujeme o ďalšie značky, naposledy to boli Liu Jo, Guess či Karl Lagerfeld. Aktuálne ich máme v našom portfóliu viac ako 60, no od každého výrobcu ponúkame vždy len najlepšie kúsky. 

Uľahčiť život zákazníkom 

Najviac ma dokáže potešiť, keď mi zákazníci hovoria, že v našej predajni nájdu vždy najkrajší výber topánok v meste. Lebo viem, koľko času dokáže zobrať hľadanie správneho páru, ktorý bude na nohe pekne vyzerať a navyše aj pohodlne sadne. Ozaj, vedeli ste, že u nás si môžete topánky objednať online a vyskúšať v predajni? Hoci aj my sme pred rokmi vplávali do vôd online predaja, našich 32 predajní je stále našou obrovskou výhodou. Ľudia nechcú veriť, že táto služba funguje zadarmo a nezáväzne. Stále sa ma pýtajú, kde potom topánky skončia. Odpoveď je, že zostanú v našej predajni a kuriér tak nemusí najazdiť ďalšie kilometre kvôli vráteniu tovaru a ušetrí sa aj baliaci materiál. A čo nechceme už vôbec je, aby ste si zbytočne nechávali topánky, ktoré nakoniec nebudú podľa Vašich predstáv a nevyužijete ich tak, ako ste si predstavovali. Toľko ospevovaná udržateľnosť v móde znamená jediné - všetci musíme kupovať menej. Naším snažením preto je, aby naši zákazníci kupovali rozumne - kvalitnú obuv, ktorý im sadne a splní všetky ich požiadavky. 

Nielen pre krásu 

Vyhovieť všetkým však, samozrejme, nie je také jednoduché, ako by sa mohlo zdať. Veľké značky i médiá dnes na nás z každej strany kričia, aby sme sa pokúsili odlíšiť, nebáli sa vyčnievať, skúšať stále niečo nové… No povedzte to ľuďom, ktorí majú haluxy a potrebujú špeciálnu komfortnú obuv, ktorá im presne sadne. Alebo bankárovi, ktorý musí väčšinu svojho času zapadnúť do predpísaných rámcov. To však neznamená, že sa nemôže obuť štýlovo. A preto sme pre všetkých, ktorí hľadajú každodennú istotu v dobre tvarovanej obuvi z kvalitných materiálov, priniesli naše vlastné značky. To, že v nich noha vyzerá dobre je len vítaný bonus. V ponuke značky Robel nájdete širšie „kopytá“, ktoré sa dokonale prispôsobia tvaru nohy lebo vieme, že časom nohy potrebujú niečo iné ako kedysi. A značka ETIMEĒ je naša srdcovka, ktorá prináša toľko žiadanú originalitu v podobe jedinečných detailov na elegantných topánkach, ktoré sú natoľko pohodlné, že sa dajú naozaj nosiť aj celý deň. 

Kvalitná obuv z Partizánskeho 

Nie každý krok, pre ktorý sme sa počas našej histórie rozhodli, bol správny. No som presvedčený, že každý deň robíme správne rozhodnutie, keď sa snažíme prispôsobiť tomu, čo potrebujete. Asi to je hlavný dôvod, prečo sa nám podarilo predať už viac ako milión párov obuvi. Ak ste sa dočítali až sem, pravdepodobne ste si už od nás niekedy niečo kúpili. Len Vaše skúsenosti nás posúvajú ďalej, budeme Vám preto vďační, ak nám po kliknutí na odkaz necháte recenziu. Lebo vďaka tomu, že vy kráčate v topánkach od Robela, sme mohli my prejsť túto cestu a pokračovať stále ďalej. Vďaka Vám dokážeme naďalej prispievať k tomu, že sú niekdajšie Baťovany stále synonymom mesta, odkiaľ celé Slovensko nakupuje kvalitnú obuv. Ďakujeme za každý jeden pár, ktorý ste si u nás kúpili. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia