Kategórie
 
 
 
 
 

RIEKER - Tajomstvo komfortnej jesene

Na trhu s obuvou je celé roky dominantným hráčom. Preto bol Rieker jednou z prvých značiek, ktorú do svojho portfólia zaradili predajne Robel. Vďaka tomu je aj pre nás už celé desaťročia synonymom komfortu, ktorý je zároveň nesmierne štýlový.

Švajčiarska spoločnosť má viac ako 100-ročnú históriu skúseností s výrobou obuvi. Začínali v Nemecku ako rodinná firma, ktorá šila topánky pre bohatých Talianov. Ich dobré meno sa čoskoro rozšírilo po Európe a aktuálne riadi firmu v poradí už piata generácia. Dlhoročná tradícia, germánska presnosť a kvalita z nich robia uznávanú značku, ktorej dokáže vo svete konkurovať len málokto. Ich kolekcie roky udávajú trendy nadchádzajúcej sezóny a inak tomu nebude ani túto jeseň.

Nie je všetko čierne

Topánky určené na chladné obdobie roka prichádzajú už tradične s prevahou tmavých farieb. Tento rok sa však dizajnéri spoločnosti vyhrali s odtieňmi zemitých tónov, ktorými doplnili klasickú čiernu. Hnedé lemy, prešívania či metalické retiazky ozvláštnili modely pre ženy. Na pánoch bude túto jeseň nesmierne trendy koňaková farba, ktorú posadili na čiernu podrážku. Rovnako štýlovo vyzerá k džínsom i oblekovým nohaviciam všetkých odtieňov.

Klasické i moderné modely

Poltopánky na rovnej podrážke, platformy, či ultramoderné hrubé podpätky. V tejto sezóne nezostáva obuvnícky gigant svojej povesti nič dlžný a prináša bohatý výber modelov. Či už uprednostňujete klasiku alebo trendy dizajny, v kolekcii pre jeseň zimu 2023 si každý muž i žena nájde svoju dokonalú voľbu.   

Safari v meste

V predajniach Robel sa objaví už čoskoro aj zimná ponuka, v ktorej sa značka opäť šikovne vyhýba jednoliatej čiernej. Kože rôznych farieb, kožušinky, pracky... názov Zimné safari prezrádza, že túto zimu nemusí byť móda vôbec nudná. Rieker je stávka na istotu, že vaše nohy budú v pohodlí a zároveň budete štýlovo obutí za každých okolností.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia