Kategórie
 
 
 
 
 

Sandále a šľapky - letné šperky pre vaše nohy

trblietavé šľapky na podpätku zelené, žlté, ružové

Pripravili sme pre vás krátky prehľad top kúskov pre toto leto. Pozrite sa, ktoré modely sú momentálne „in“ a ako si vytvoríte dokonalú štylizáciu s dámskymi šľapkami.

Korok a kožušina vládnu aj túto sezónu

Kolekcie na túto letnú sezónu sú preplnené módnymi návrhmi dámskych šľapiek. Medzi najobľúbenejšie modely nielen tejto sezóny sú korkové šľapky.

Napríklad značka Tamaris má vo svojej ponuke korkové šľapky, ktoré majú výrazné detaily ako pracky, metalické úpravy a dvojité podrážky. Ďalším hitom, ktorý si zachováva svoje prvenstvo ešte z minulých sezón sú šľapky s kožušinou. Krásne sa hodia k pastelovým šatám alebo džínsovým šortkám vo svetlých odtieňoch. 

korkové sandále na platforme

Heslo: trblietky a ozdoby

Ak ste milovníčka trblietok, máme pre vás skvelú správu. Sezóna leto 2023 sa nesie v znamení výrazných kúskov, medzi ktoré patria aj sandále a šľapky zdobené trblietkami. Odporúčame šľapky so zirkónmi alebo perlami, najmä v metalickom prevedení. Značka Alma en Pena je známa takýmito návrhmi sandálov, ktoré sa dokonale hodia k jednoduchým sukniam s midi dĺžkou, ku krátkym nohaviciam, košeľovým šatám alebo kvetinovým šatám s volánom naspodku. 

Hitom tohto teplého obdobia sú aj sandále a šľapky zdobené remienkami, ktoré dodávajú nohe objem. Odporúčame ich skombinovať napríklad s objemovými šatami alebo plisovanými nohavicami. A ak máte chuť na look ako z Fashion Week, stavte na šľapky s hranatou špičkou.

zelené sandále a šľapky

Nestarnúci vysoký podpätok

Nie je tajomstvom, že vysoký podpätok je v móde dlhé roky, a tak to ostáva aj v tejto sezóne. Ak túžite svojej postave pridať pár centimetrov navyše, stavte na sandále a šľapky s podpätkom. Dokonalé kúsky takýchto modelov nájdete u značky Epica alebo Menbur. Tie mierne predĺžia postavu a zvýraznia nohy. Náš tip je, že vaše nohy budú vyzerať ešte lepšie, keď ku klinovej obuvi pridáte tenký náramok na chodidlo. 

Ak milujete klasické ležérne sandáliky či šľapky, stavte na klinové korkové modely v základných farbách. Takéto kúsky ponúka značka Marila. Zladíte ich naozaj so všetkým, napríklad s kvetinovou minikreáciou alebo ažúrovým kompletom. Klinový podpätok môžete nahradiť aj nízkym ihličkovým podpätkom. Šľapky na kačacom podpätku sú jemného strihu, ktorý môžete skombinovať napríklad s nadýchaným topom s drobnými kvietkami či hladkými šortkami. 

Ak hľadáte letnú kvalitnú obuv rôznych štýlov, nahliadnite do našej ponuky. U nás to hýri všetkými prevedeniami a tými najštýlovejšími modelmi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia