Kategórie
 
 
 
 
 

Slnko, voda, plážovky!

Nerozlučná dvojica: slnko a voda

Pláže sú miestom, kde sa stretáva slnko a voda. Je to miesto oddychu a zábavy. Ponúkajú nekonečné možnosti relaxácie, či už chcete ležať na plážovej osuške a čítať obľúbenú knihu alebo sa prechádzať pozdĺž vody, či sa hrať s loptou so svojimi priateľmi. Na to všetko potrebujete správnu obuv a ideálne na letné radovánky sú plážové šľapky, často nazývané aj žabky. Sú špeciálne navrhnuté, aby boli pohodlné pri pohybe po piesku. Využijete ich však aj inde. Sú ľahučké, ale na druhej strane vyrobené z kvalitných materiálov, a tak aj veľmi odolné. Nemusíte sa báť ani dotyku s vodou či pieskom.

Sú praktické, ale zároveň aj štýlové, čo z nich robí ideálnu voľbu na každé letné dobrodružstvo. Využijete ich počas letnej prechádzky v slnkom zaliatom meste, môžete si posedieť na kvetmi posiatej lúke pri pikniku alebo si vychutnať osviežujúcu zmrzlinu či miešaný drink na terase. Plážovky vás budú sprevádzať počas celého leta.

Každá jedna z vás by mala mať v šatníku aspoň jeden kvalitný pár. Keďže sme však ženy, potrebujeme ich určite oveľa viac. A máme si teda z čoho vyberať.

Letná móda: Bagatt, Gant, Tommy Hilfiger, Tamaris

Vybrať si môžete z viacerých značiek letnej obuvi. Značka Bagatt sa napríklad špecializuje na elegantné a luxusné topánky. Aj ich šľapky sú do detailov prepracované a vyznačujú sa kvalitnými materiálmi. Značka Gant je známa klasickou eleganciou a nadčasovým dizajnom. Ich letná obuv je štýlová a zároveň funkčná. V ponuke majú množstvo plážových šľapiek, ktoré sú vyrobené z kvalitných materiálov, a preto sú pohodlné aj počas sparných letných dní. Navyše v nich budete vyzerať skvelo na každej pláži. Ikonickou značkou je Tommy Hilfiger. Značka zjednocuje športový štýl s eleganciou. Ich letná obuv, vrátane plážoviek, sa vyznačuje moderným dizajnom, výnimočnou kvalitou a prepracovanými detailmi. Spomenúť musíme aj značku Tamaris, ktorá sa zameriava na štýlovú obuv, ktorá je zároveň aj veľmi pohodlná. Ich letné šľapky sú navrhnuté s dôrazom na anatómiu nohy, čo umožňuje ich celodenné nosenie.

Bez ohľadu na to, či preferujete luxus, klasickú eleganciu, športový štýl alebo pohodlie, u nás si určite vyberiete.

Užite si letné radosti

Plážovky si získali obrovskú popularitu. Sú ľahké, pohodlné a prispievajú k neformálnemu letnému štýlu. Vyrobené sú väčšinou z mäkkých a priedušných materiálov, preto sa v nich noha prirodzene vetrá, nepotí a pri chôdzi budete mať pocit pohodlia. Môžete ich nosiť v kombinácii so športovým oblečením, ako sú legíny či šortky. Nosia sa aj s dlhými letnými šatami, maxi sukňami, tunikami či ďalšími  romantickými kúskami. Dokonale sa však hodia aj k plavkám a plážovým šatám. Vyzdvihnú vašu postavu a zároveň vašim nohám poskytnú komfort počas dňa stráveného na pláži.

Obujte si plážovky a užívajte si leto. Vyberte sa na pláž, opaľujte sa na slnku, nechajte vodu hladiť vašu pokožku a slnko nech vás hreje na tvári. Zoberte si ich na prechádzku prírodou, vychutnajte si pod nohami trávu, počúvajte zvuky prírody. Choďte na piknik s priateľmi alebo rodinou. Navštívte hudobný festival, tancujte pod otvoreným nebom. Nechajte sa obklopiť hudbou a energiou davu. Len v plážovkách sa môžete pohybovať slobodne a užívať si každý letný okamih.

A nezabudnite! Aj letná obuv vás môže reprezentovať. Experimentujte s rôznymi farebnými variantmi a vzormi. Vyberte si tie, ktoré najlepšie vyjadrujú váš štýl a osobnosť a skombinujte ich so svojimi obľúbenými letnými outfitmi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia