Kategórie
 
 
 
 
 

Stavte na tenisky a budete neprehliadnuteľná!

Dámske ružové tenisky Bagat

Tenisky fungujú všade a u každého

Pri spätnom pohľade je ťažké uveriť, že prvé topánky s gumenou podrážkou sa objavili na trhu pred viac ako 100 rokmi. Prvotný zámer výrobcu bol skromný, pretože od začiatku predpokladal, že tenisky získajú uznanie len medzi ľuďmi obľubujúcimi fyzickú aktivitu. Čoskoro sa však ukázalo, že prevedenie tenisiek ocenili všetci, bez ohľadu na preferovaný módny štýl.

Kým ešte pred 10 až 15 rokmi tenisky tvorili súčasť športových outfitov a slúžili prevažne na beh, cyklistiku či do posilňovne, dnes vedia byť súčasťou aj takých módnych smerov, ktoré s fitness nemajú nič spoločné. Pre príklad si položme otázky: „Je možné kombinovať športové tenisky s elegantným kabátom? Bude takáto kombinácia spolu „hrať“?“ Odpoveď je jednoznačná: „Samozrejme, že áno!“ Pretože novodobé trendy diktujú, že k teniskám je prijateľné takmer všetko. Tenisky sa perfektne hodia k džínsom, legínam či teplákovým súpravám. Styling renomovaných značiek spája tenisky so sukňami, šatami a rôznymi overalmi, pričom nekladie dôraz na to či ide o športový, elegantný alebo basic kúsok.

Móda tenisiek neprechádza, preto by mala mať každá z nás v šatníku aspoň jeden pár. Tento typ obuvi je perfektný nielen v lete, ale aj v chladnejšom období. Možno aj preto už niekoľko sezón kraľuje na trhu s obuvou. Prečítajte si aktuálne trendy tejto sezóny, akými sa pri navrhovaní tenisiek riadili svetové značky Tamaris, Liu JoBaggat.

Vedúci trend pre tenisky na rok 2023 sa nesie tak ako predošlú sezónu, v štýle retro. Pozor, nespájajte si pojem retro s niečím zastaralým! Tento štýl tenisiek ponímajte ako módny smer, ktorý čerpá námety z minulosti a je obohatený o moderné prvky spájajúce sa so semišom či kožou.

Dámske tenisky bielo-krémové TamarisĎalší trend módnych tenisiek na rok 2023 je tiež založený na „staro-novom“ štýle. V tomto prípade však máme dočinenia s modelom inšpirovaným klasickými bežeckými topánkami. Tieto tenisky sa vyznačujú ľahkosťou a prepletajú štýl širokej pevnej podrážky so sieťovinou vystuženou plastom. Takéto kúsky budú skvele ladiť so svetlými šatami, no ich noseniu v duete s voľnými jeans tiež nič nebráni.

Tak, ako po iné roky aj v tomto roku platí, že bielou nepokazíte nič, pretože táto farba si stále drží prvenstvo v trendoch. Charakter bielych tenisiek na rok 2023 sa nesie buď v modernom štýle alebo pripomína topánky stredoškolákov zo 70. rokov. Je jedno, pre aký štýl sa rozhodnete, biela je farba, ktorá dodá všetkým štylizáciám sviežosť.

Netreba sa báť ani farieb, pretože retro sa spája s tlmenými odtieňmi tmavozelenej, hnedej či bordovej. Tieto tenisky sa skvele hodia ku košeľovým šatám, plisovaným sukniam, ale aj vintage džínsom.

Bielo-zelené tenisky BagatTenisky na túto sezónu sa svojim tvarom a podrážkou dostávajú na vyššiu úroveň. A to doslova! Okrem tých s úplne plochou tenkou gumenou podrážkou sú v móde modely na platforme alebo tenisky na klinovej podrážke, ktoré dokonale kombinujú ženské akcenty so športovým štýlom.

Každá si príde na svoje

Ako ste sa mohli dočítať, trendy na rok 2023 ponúkajú možnosti pre každú z vás, a to bez ohľadu na to či máte radi športovú obuv klasického charakteru alebo takú, ktorá môže konkurovať elegantným topánkam. Ak hľadáte modely rôznych štýlov, nahliadnite do našej ponuky. Iba u nás  nájdete štýlový pár tenisiek na túto a ďalšie sezóny za bezkonkurenčné ceny.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia