Kategórie
 
 
 
 
 

V januári máme totálny výpredaj obuvi. Vedeli ste?

Každoročný povianočný výpredaj známych značiek obuvi je opäť tu. Tešíte sa? V našom výpredaji nájdete Vaše obľúbené značky Rieker či Buggati, ale aj menej známe značky, ktoré však kvalita oblúkom neobišla!

Náš januárový výpredaj je jedinečný v tom, že sú v ňom kvalitné kúsky za jedinečné ceny a takýto výpredaj máme len raz za rok. Zľavnená ponuka je preto široká. Najviac vyhľadávanou značkou vo výpredaji je nemecká značka Rieker.

Výpredaj značky Rieker

Topánky Rieker používajú kvalitnú kožu, textil, odľahčené materiály, extrémne mäkké stielky a funkciu Antistress. Táto funkcia predstavuje schopnosť topánky prispôsobiť sa Vášmu chodidlu, a tak zabezpečiť maximálny komfort. Rieker zakomponoval do svojich modelov aj špeciálnu podošvu, ktorá tlmí náraz pri chôdzi. Preto akýkoľvek dlhý deň by na Vás čakal, môžete sa spoľahnúť, že topánky Rieker sú ideálnym spoločníkom.

Výpredaj značky Rieker

Výpredaj značky Buggati

Obuv Bugatti má hneď niekoľko výrobných technológií, vďaka ktorým si ju od prvého dňa zamilujete. Spomeňme okrem iného TEX membránu, ktorá zabezpečuje vode odolnosť a zároveň umožňuje obuvi „dýchať“.  „Genial Light“, novodobá vysoko kvalitná stielka robí z tejto obuvi topánky ľahké ako pierko.

Výpredaj značky Bugatti

Výpredaj značky Gabor

Gabor predstavuje tú najlepšiu trojkombináciu, ktorá Vás presvedčí, že toto je tá správna voľba. Cit pre módu, aby ste vždy boli šik, inovačné technológie, aby Vám bol komfort neustále v pätách a tradičné obuvnícke remeslo, aby kvalita bola tá najvyššia.

Výpredaj Gabor

Výpredaj značky  Marco Tozzi

Marco Tozzi značka pre modernú ženu. Ponúka vzrušujúce nové textúry ako sú lesklé povrchy či semiš v hlbokých odtieňoch.

Výpredaj Marco Tozzi

Výpredaj značky Olivia Shoes

Vedeli ste, že topánky a doplnky Olivia shoes sa vyrábajú na Slovensku?  Táto príjemná módna obuv má už 20-ročnú históriu a ponúka dynamické a štýlové kúsky.

Výpredaj Olivia Shoes

Výpredaj značky  Regarde Le Ciel

Elegancia, rôzne druhy kože a praktickosť to sú „ingrediencie“ značky Regarde Le Ciel, ktorá vznikla v Španielsku. Pozrite si ponuku aj tejto značky u nás na Robel.sk.

Výpredaj Regarde Le Ciel

Výpredaj  značky  Tamaris

Známa módna značka Tamaris je láskou nejednej našej zákazníčky. Robel.sk prináša dokonalosť k Vašim nohám. Prináša preto aj bohatý prierez z aktuálnych kolekcií Tamaris, či už ide o zimné čižmy, členkové topánky, poltopánky, sandále alebo lodičky.

Výpredaj značky Tamaris

Výpredaj značky Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger je značka, ktorú môžete nosiť každý deň. Táto značka je známa hlavne v odevnom priemysle avšak topánky a doplnkový sortiment Vám ponúka jedinečnosť, typickú len pre túto značku.

Výpredaj Tommy Hilfiger

Výpredaj značky S. Oliver

Svojim zákazníkom ponúka konzumnú módu za prijateľnú cenu. Preto si produkty s.Oliver našli obľubu najmä medzi mladšou a strednou generáciou, ktoré hľadajú módne trendy, ktoré sú zároveň dostupné. 

Výpredaj značky s.Oliver

V našom portfóliu však nenájdete len tieto značky ale mnoho ďalších. Vyskúšať môžete aj menej známe značky, ktoré Vás prekvapia svojou kvalitou a výhodnou cenou. Jesenná a zimná obuv je vo výpredaji v zľave až do -50 %. V tejto akciovej ponuke natrafíte aj na jarné a letné kúsky za bezkonkurenčnú cenu a ste „ready“ na ďalšiu sezónu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia