Kategórie
 
 
 
 
 

Valentín je za rohom a vy ešte nemáte darček?

Pár kráčajúci vonku po ulici

Aj keď je dôležité si lásku prejavovať počas celého roka, tento deň vás k tomu priam vyzýva. Ešte ste sa nespamätali z vianočných nákupov a už je tu ďalšie darčekové kolo. Nezúfajte! Ak zatiaľ valentínsky darček nemáte, nevadí. Určite si z našej ponuky vyberiete. Poďme na to.

Valentínsky darček ako pre Popolušku

Bude sa cítiť ako princezná, ak jej na Valentína urobíte radosť krásnymi lodičkami. Že sú v zime nepraktické? Práve naopak. Máme tu sezónu plesov a mnohé z nás nosia lodičky v práci aj počas zimných mesiacov.

Ukážte svojej polovičke, že Vám na nej záleží. Elegantné čierne, odvážne červené, štýlové béžové. Úsmev na tvári určite vyčaria lodičky na vysokom podpätku alebo drahší značkový kúsok. Ak správne trafíte veľkosť, máte dokonalý darček pre každú ženu. A ak predsa len Vašej Popoluške črievička na nohu nesadla, nebojte sa, tovar zadarmo vymeníme.

Kabelka to vždy zachráni

Ktorá žena by nemilovala kabelky? Sú našimi neoceniteľnými pomocníkmi. Bez kabelky ani na krok. Máme ich však dosť? Podobne ako je to s topánkami, vždy sa nájde miesto na ďalšiu.

Malá čierna kabelka do ruky, vhodná i na ples alebo na večierok, je povinnou výbavou každej ženy. Dokážeme ju doladiť do akejkoľvek farebnej kombinácie, preto si môžete byť istí, že takýto darček poteší každú z nás.

Červená priťahuje peniaze

Tradične sa s Valentínom spája červená farba. Koluje však aj povera, že červená peňaženka priláka do Vášho života peniaze. Tak prečo to nevyskúšať?

Ženy rady peňaženky striedajú. Podľa ročného obdobia alebo podľa toho, či sú v práci alebo na dovolenke. Argument, že Vaša polovička už peňaženku má, teda neobstojí.

TAMARIS DÁMSKA LESKLÁ PEŇAŽENKA - ČERVENÁTAMARIS DÁMSKA LESKLÁ PEŇAŽENKA - ČERVENÁ vnútro

Aj praktický darček na Valentína poteší

Darček nemusí byť vždy len prvoplánovo romantický. Ženy rady ocenia aj niečo praktické a využiteľné. Mnohé z nás preto nedajú dopustiť na ruksaky.

Počas zimy sme im dali poriadne zabrať. Novému kúsku sa teda určite potešíme. Či už to bude univerzálny praktický ruksak vhodný na výlety s deťmi alebo štýlový a značkový, sem s ním.

BUGATTI DÁMSKY ŠTÝLOVÝ RUKSAK- ČIERNY zpreduBUGATTI DÁMSKY ŠTÝLOVÝ RUKSAK- ČIERNY

Romantická šatka, šál či rukavice

Vkusný šál alebo šatka Vašu drahú zahrejú v chladnom počasí a to, že je to darček od Vás, ju zahreje aj pri srdci.

Krásna štýlová šatka či šál vždy poteší. A ak sa Vám tento milý darček ešte podarí doladiť s rukavicami, spokojnosť pri rozbaľovaní darčeka je zaručená.

Zima ešte neskončila

Čaká nás ešte pár zimných týždňov. A možno ste sa rozhodli stráviť valentínsky víkend niekde v horách. Bude mať Vaša polovička nohy pekne v teplúčku?

Snehule alebo módne zimné čižmy s kožušinou potešia nejednu milovníčku zimy. Hlavne, ak na Vianoce topánky pod stromčekom neboli, túto osudnú chybu máte možnosť napraviť.

 

Nech už sa rozhodnete pre akýkoľvek darček, prejavujte si lásku počas celého roka, každý jeden deň, nie len na Valentína. Aj my sme tu pre Vás každý deň.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia