Kategórie
 
 
 
 
 

Výpredaj, bez ktorého nie je január

 

Máte radi krásne veci? Milujete dokonalú a štýlovú obuv? Sme na jednej lodi! Tak, ako sme si na darčekoch a radosti pre svojich blízkych (no dobre, aj na tej svojej) dali záležať počas uplynulých vianočných sviatkov, dávame si na nich záležať aj v novom roku. A keďže do nových letopočtov vstupujeme (konieckoncov, ako vždy) aj s predsavzatím viac šetriť a menej míňať, nakupujeme topánky výhodne a v hľadáčiku nám svieti magické slovo výpredaj.

Výpredaj obuvi je jedno z mnohých potešení na začiatku každého roka, inak pomerne nezáživné mesiace ako január a február nemajú zmysel... Keďže vonku stále kraľuje pani Zima, je najlepší čas vychytať kvalitné modely čižiem a zateplených topánok, ktorých cena, rovnako ako vonkajšia teplota, postupne klesá. Na našom e-shope klesajú ceny overených modelov ako aj noviniek. Kde inde kúpite kožené čižmy aj za polovicu?  

Suverénne najpredávanjšími značkami túto zimnú sezónu sú Gerry Webber, Epica, Bugatti, Skechers, Tamaris, Ara, M&GRieker. Vysoké čižmy či šnurovacie topánky skvalitnia Vaše kroky príjemnými zvrškami, zahrejú kožušinkami a poistia Vás flexibilnými a ľahkými podošvami.

Online výpredaj stojí za povšimnutie

Zatiaľ čo mnohí predajcovia dávajú do zliav mimosezónne artikle, takže si v januári môžete nakúpiť letné sandále či šľapky k bazénu, u nás sa pohodlne a lacnejšie obujete aj sezónne. Najžiadanejšími sú členkové topánky, klasické čižmy a zateplená športová obuv. Páni siahajú po zateplenej členkovej obuvi, ktorá dokonale pokryje potreby ich aktivít a samozrejme počasia. Zhmotňujú sa v značkách Bugatti, Rieker, Mustang, Dockers či M&G s technológiou J-Tech. Už nie je na čo čakať!

Obujte sa do komfortu a štýlu skôr, než sa Váš obľúbený model vypredá! Ak ešte svoje srdcové eso nemáte, inšpirujte sa našimi bestsellermi – dámypáni. Výpredaj nie je o šťastí. Víťazí záujem a rýchla reakcia :)

Vstúpili sme do roka 2022 a Vy sa nemusíte báť, že zimné zľavy sú jediné, ktoré Vám ponúkneme. Tešíme sa, že aj tento rok praje Dokonalosti k Vašim nohám. Stále sme v období, kedy drží žezlo zima, no už vo chvíli, kedy sa ľady roztopia, vietor utíchne a búrky sa stiahnu, budeme pripravení ponúknuť Vám pravý kus jari. Prinesieme Vám nové poltopánky a tenisky, vyberieme výhodné sandále, balerínky a letnú obuv od najlepších výrobcov. Kým zaklope na dvere jeseň, prídu opäť sezónne zľavy a jesenné Robel nákupy. Black Friday je u nás dlhšie ako jeden jediný víkend! Prihláste sa na odber nášho newslettera a budete mať prehľad o novinkách aj vernostnú zľavu. Kráčajte aj naďalej s e-shopom Robel.sk!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia