Kategórie
 
 
 
 
 

Zateplené členkové topánky: obujte sa teplo a pohodlne

Ak chcete mať nohy v suchu a v teple, cítiť sa komfortne a krásne, neváhajte a navštívte náš eshop. Určite si vyberiete z našej širokej ponuky rôznych značiek.

Prečo musíte mať zateplené členkové topánky aj vy?

Nevyhnutným doplnkom zimnej výbavy sú tento rok zateplené členkové čižmy. Vďaka kvalitným materiálom, teplej podšívke, protišmykovej podrážke, pohodlnej stielke a štýlovému dizajnu sa v nich budete cítiť nielen krásne, ale aj pohodlne.

Tamaris: štýl a komfort

Túžite po topánkach v zaujímavom dizajne a v netradičných farbách? Siahnite po značke Tamaris, ktorá si získala výbornú povesť vďaka exkluzívnemu módnemu štýlu a maximálnemu komfortu. Značka používa len kvalitné materiály, vďaka čomu vám vaše topánky vydržia aj niekoľko zím. Nájdete ich v širokej palete farieb a v mnohých moderných dizajnoch. Štýlový a elegantný look topánok podčiarkujú drobné detaily, ktoré im dodávajú osobitý charakter.

Rieker: kvalita a spoľahlivosť

Topánky odolné proti vlhkosti a chladu nájdete medzi výrobkami značky Rieker. Kolekcia zateplených členkových topánok vás presvedčí svojou kvalitou a spoľahlivosťou. Vaše nohy budú v topánkach Rieker suché a v teple aj keď bude vonku nepriaznivé počasie. Kvalitná koža a pevné švy odolajú aj extrémnym zimným podmienkam.

Gabor: elegancia a dokonalosť

Pri značke topánok Gabor nemusíte robiť kompromis medzi štýlom a pohodlím. Gabor sa totiž pýši precíznou ručnou výrobou. Vybrať si môžete topánky v rôznych farbách od klasických neutrálnych odtieňov až po výraznejšie a moderné. Stavte na kvalitné materiály vrátane prírodnej kože, syntetických materiálov a vodoodpudivých povrchových úprav.

Značky s osobitým šarmom

Pri Rieker, Gabor a Tamaris naša ponuka zateplených členkových topánok nekončí. Ak hľadáte jednoduchý a elegantný dizajn, nájdete ho v ľahkých a pohodlných topánkach určených pre každodenné nosenie značky Creator. Topánky so sofistikovaným dizajnom ponúka talianska značka Bagatt charakteristická hlavne kvalitnými materiálmi a detailným spracovaním. Ženskosť a eleganciu zdôrazňuje španielska značka Hispanitas. Výrazný a moderný dizajn kombinujúci rôzne textúry a farby nájdete u topánok značky Robel. Funkčné topánky zdôrazňujúce jedinečnosť a štýl vyrába Remonte.

Pripravte sa na zimu:

Kvalitné materiály, výnimočný dizajn a pohodlie. To všetko by sa malo spájať vo vašich zimných topánkach.

Či už preferujete veľké módne značky, ako je napríklad Tamaris, Rieker či Gabor, alebo máte radi menšie značky s osobitným šarmom, zateplená obuv musí byť kľúčovým prvkom vášho zimného štýlu. Pripravte sa na zimu a dôverujte vašim topánkam. Pridajte do vášho outfitu eleganciu a pohodlie zároveň. Cíťte sa komfortne, pohodlne, bezpečne a v teple.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia