Kategórie
 
 
 
 
 

Je ti zima, dievčatko? Nie, deduško, mám nové čižmy!

Veru, ani sme sa nenazdali a prehupli sme sa z leta do neskorej jesene a už za dverami nedočkavo čaká zima. Hoci sa pocitom nepríjemného chladu bránime zubami nechtami, nezostáva nám nič iné, len sa na zimu pripraviť a tie zuby si na nej nevylámať. Máte už, milé dámy, pripravené čižmy? Dámske čižmy budú, pre istotu, aj u nás dnes témou číslo jeden. Ak sa chcete aj Vy nájsť v tohtoročných trendoch, čítajte...

Tento rok sme pre Vás pripravili opäť zostavu overených značiek a výrobcov, pridali sme však ďalšie, novinkové. Znovu sa môžete spoľahnúť na kvalitu v materiáloch, módnosť v dizajnoch a komfort v jednotlivých modeloch. Nezáleží pritom, či si zadovážite dobre zateplené členkové čižmy, čižmy pod kolená alebo Vás zlákajú dámske snehule. Obujte sa na každú príležitosť!

Dámske čižmy podľa Vašich predstáv

Zimná kolekcia Vám opäť prináša možnosť prejaviť sa vo farbách aj v štýloch. Klasická čierna farba čižiem bude opäť nosným pilierom zimnej elegancie, nenechajte si ujsť stále rovnako tajomné, romantické ako aj egoisticky návykové modely značky Epica. Vaše čižmy budú decentné a zároveň extravagantné, hra s detailom doplní funkčnosť, ktorú v sebe už tradične ten ktorý pár čižiem skrýva. Béžové čižmy sú jesennou klasikou, čierne čižmy vždy pomyselne pretlačia zimu.

Osvedčený komfort prinášajú dámske čižmy Rieker, TamarisGabor. Príjemné zateplenie, mäkké stielky, kvalitné (poväčšine kožené) prevedenia , to je to, na čo sa môžete tešiť už teraz, pred prvým zimným snehom. Moderne a komfortne môžete vykročiť aj do suchej zimy, za svoje obľúbené trendy sa vôbec nemusíte hanbiť!

Premyslené hry s dizajnom má za sebou aj značka Bugatti, ktorá stavila na svoje overené podoby a navyše prináša svoju mladšiu sestru Bagatt. Nadčasové a nadsezónne hrubé podrážky, vysoké šnurovanie, pohľadné odtiene zvrškov – veru budete rozmýšľať, ktoré si vybrať!

Prémiove čižmy aj klasické dámske snehule

Prémiova zima Vás čaká tentoraz aj s atypickými modelmi GANT, Karl Lagerfeld, Guess alebo Calvin Klein. Uprednostníte módnu dievčenskú drzosť alebo dámske hry s luxusom, do ktorých sa tento rok primiešala aj nová nadčasová značka Etimee? Je len na Vás, aké dámske čižmy, teda aké eso toho roku vyložíte!

Zips, šnurovanie, kožušinka – nie je nič jednoduchšie ako vyskladať si svoj ideálny kúsok. Klasické značky Dockers, Mustang a Tommy Hilfiger Vám dajú druhý ležérny dych.

Predstavme si, že nasneží a deduško Mrázik nám chodníky a cesty zamrazí. Na čo siahnete v segmente zimnej obuvi? Pre túto príležitosť sme pre Vás dámske snehule vybrali! Dámske snehule boli témou nášho predchádzajúceho článku, nechajte sa inšpirovať!

Na záver zopár rád, na čo pri kúpe čižiem nezabúdať:

  • Výška sáry
  • Miera zateplenia
  • Odolnosť zvrškového materiálu
  • Mäkkosť a vymeniteľnosť stielky
  • Vodeodolnosť, vodoodpudivosť
  • Hrúbka a pevnosť podrážky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia